NOVA EDICIÓ

Aitana, Ana Guerra, Alfred Garcia, Lola Índigo i Blas Cantó actuaran a Los 40 Primavera Pop 2019

L'esdeveniment de la ràdio musical tindrà lloc a Madrid, Barcelona i Màlaga durant el pròxim mes de maig

primavera-pop

primavera-pop

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La pròxima edició de Los 40 Primavera Pop ja té el seu cartell complet. Aitana, Blas Cantó, Ana Guerra, Beret i Lola Índigo, entre d’altres, seran les estrelles que pujaran a l’escenari d’un dels esdeveniments musicals de la primavera, que tindrà lloc a Madrid, Barcelona i Màlaga durant el pròxim mes de maig.

El festival arrencarà el 17 de maig, a partir de les 20.30 hores al Wizink Center de Madrid amb 'sold out' d’entrades i amb les actuacions de Blas Cantó, Dani Fernández, Aitana, Ana Guerra, Beret, Lola Índigo, Sweet California, Ana Mena, Efecto Pasillo, Danny Ocean, Dynoro, Macaco, Danna Paola, HRVY i Alfred García.

Notícies relacionades

LOS40 Primavera Pop aterrarà a Barcelona el dissabte 18 de maig. El concert se celebrarà a partir de les 20.00 hores a l’esplanada L’Escardívol de Rubí (Barcelona) amb accés lliure fins a completar aforament. Dani Fernández, Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra, Beret, Lola Índigo, HRVY, Danna Paola, Dynoro, INNA, Nil Moliner, Romy Low, Siderland, Chloe Phillips, Lildami i Suu actuaran a Rubí.

Finalment, el festival de la primavera arribarà a Màlaga el 19 de maig. LOS40 Primavera Pop se celebrarà, també amb accés gratuït, a partir de les 19.00 hores a l’Auditori Municipal Cortijo de Torres i comptarà amb les actuacions de Sweet California, Blas Cantó, Beret, Dani Fernández, Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra, HRVY, Danna Paola, Alfred García i Ana Mena.