MOSTRA LES IMATGES

'Todo es mentira', sense Risto Mejide al plató, explica la veritat sobre l'incident amb Eduardo Inda

El periodista ha assegurat aquest matí a 'El programa de Ana Rosa' que havia patit una agressió amb una càmera

tem

tem

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La guerra oberta entre 'Todo es mentira' i Eduardo Inda'Todo es mentira'Eduardo Inda s’agreuja cada vegada més. El periodista ha acudit aquest matí a 'El programa de Ana Rosa' i ha anunciat que posarà una denúncia després de patir una agressió en la seva arribada a Telecinco. Darrere d’aquest episodi hi havia una càmera de l’espai de Risto Mejide, que va impactar contra el coll del director d’‘OK Diario’ mentre una redactora intentava que li respongués unes preguntes. 

Aquesta tarda, 'Todo es mentira' ha mostrat la seqüència completa i ha ofert una versió totalment diferent de la del periodista. Mentre que Inda mantenia aquest matí que l’operadora de la càmera l’havia agredit, des del programa asseguren que va ser un xoc fortuït sense cap mena de premeditació. En les imatges es veu Inda caient a terra després d’impactar contra la càmera. 

Sense Risto Mejide al plató, Marta Flich ha sigut l’encarregada d’agafar aquest divendres les regnes del programa i ha començat llegint un discurs carregat d’ironia. "Hem de començar demanant perdó. Hi ha hagut una presumpta agressió de la qual ens hem de fer eco. Aquí estem veient l’arma de destrucció massiva que s’ha carregat un objectiu inimaginable: Eduardo Inda", ha assenyalat. 

Notícies relacionades

Malgrat que no era a l’estudi de 'Todo es mentira', Risto ha trucat per telèfon per mostrar el seu recolzament a les seves companyes. "¿Què passa amb aquesta gent que menteix i no se’ls sanciona?", ha preguntat visiblement enfadat i molest amb la situació. A més, ha assegurat que "els serveis jurídics d’aquesta casa protegiran els nostres treballadors d’aquests desgraciats"

Sense perdre l’humor, l’espai de Cuatro ha proposat un repte al seu públic: l’#IndaChallenge. Marta Flich ha demanat als espectadors que gravin les seves pròpies caigudes fingides, que no han tardat a arribar a les xarxes del programa.