ESPERAT 'CAMEO'

Miriam Rodríguez entra a la presó de 'Vis a vis' dilluns que ve

La cantant i tercera finalista d''OT 2017' farà una aparició puntual en l'exitosa sèrie de Fox

miriam

miriam

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La setmana que ve podrem veure a 'Vis a vis’ un dels ‘cameos’ més esperats de la sèrie. Miriam Rodríguez, tercera finalista d’'OT 2017', apareixerà el dilluns 14 de gener en el quart episodi de la cinquena temporada de la ficció que emet cada setmana Fox España.

Com a aperitiu, la cadena ha compartit algunes fotografies del capítol. Hi apareix l’artista gallega, al costat de la resta de l’elenc, enfundada en la granota groga que llueixen totes les preses de Cruz del Norte.

Notícies relacionades

En el nou episodi de 'Vis a vis’, la Saray haurà de prendre la decisió més difícil de la seva vida respecte a la seva filla. Mentrestant, Palacios organitza un cor a la presó amb què planeja visitar una residència d’avis per a la seva primera actuació. No obstant, algunes de les preses aprofitaran per dur a terme altres plans.

Miriam, amb Pablo López a 'La voz'

Aquest dijous, el compte oficial de Twitter de 'La voz' ha compartit un vídeo de Pablo López juntament amb Miriam, la seva assessora durant la fase de les batalles. "Us vull presentar la meva ‘co-coach’, la meva amiga. Aquest concurs no és per a tu, eh, que aquí hi ha gent que canta molt bé també," diu el cantant en la gravació.

Temes:

Vis a vis