AVUI S'ESTRENA '1016'

Així sona «Et vull veure», el tema que Alfred canta amb Amaia al seu primer disc

Els dos artistes han unit de nou les seves veus en una balada que el mateix Alfred va compondre a l'Acadèmia d''OT 2017'

alfred-amaia

alfred-amaia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des d’aquest divendres està disponible ‘1016’, l’esperat primer àlbumd’Alfred García  que arriba després de la presentació del seu single “De la Tierra hasta Marte”. El jove cantant hi col·labora al costat d’uns altres quatre artistes, i entre ells hi ha Amaia Romero. La guanyadora d’‘OT 2017’ posa el seu gra de sorra en el treball d’Alfred amb el tema “Et vull veure”, un emotiu tema en català que ha conquerit els seguidors de tots dos. 

La cançó, una balada composta per Alfred a l’Acadèmia del talent show, va néixer concebuda com un poema, segons explica ell mateix en un vídeo que mostra el procés de gravació a l’estudi. “Li vaig afegir uns versos perquè fos un duo. Parla sobre com m’agradava veure a Amaia en moments que la gent no veia...”, comenta en les imatges penjades al seu compte d’Instagram. 

Notícies relacionades

‘1016’ arriba tan sols unes setmanes després que es publiquessin unes imatges que demostrarien la ruptura sentimental de la parella, una dramàtica escena en la qual Alfred esclafeix a plorar mentre Amaia l’intenta consolar. 

Ahir a la nit, quan l’àlbum es va publicar a les plataformes digitals, Alfred va escriure un simbòlic missatge per anunciar el seu llançament: “Per les nits mirant al sostre, pel cor robat, trencat en mil trossos, per les llegendes que em van inspirar, per qui algun dia vaig voler ser. Per Pavarotti al ventre de la meva mare, pel meu pare amb la càmera a mà, pels meus amics donant-me la mà, pels somnis a trossos”.