REVELA LES SEVES COL·LABORACIONS

Alfred canta amb Amaia en el seu primer disc: «És un bonic record que defineix una etapa de la meva vida"

Paula Jornet, Love of lesbian i Carlos Sadness també col·laboren amb el cantant a '1016'

amaia-alfred

amaia-alfred

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de 'Tu canción’, el tema que va representar Espanya aquest any al Festival d'Eurovisió, Alfred García i Amaia Romerotornaran a unir les seves veus en una de les cançons que componen '1016', el primer àlbum d'estudi de l'artista que podrà escoltar-se per complet aquest mateix divendres. Així ho ha anunciat el mateix cantant en el seu compte d'Instagram, on ha revelat la resta de col·laboracions. 

Tan sols uns dies després que comencessin a circular unes fotografies que apunten a la ruptura sentimental entre els dos concursants d''OT 2017', Alfred li dedica unes emotives i afectuoses paraules a la de Pamplona: "Amaia havia d’estar en aquest disc. 'Et vull veure' és una cançó que vaig compondre per a ella el dia del seu aniversari, i em semblava molt romàntica la idea que ella la cantés amb mi". 

"És un bonic record que defineix una etapa de la meva vida", afegeix Alfred en el vídeo en el qual mostra algunes imatges de la gravació del tema. 

 

Notícies relacionades

A la publicació, Alfred anuncia que Paula Jornet també serà a '1016': "És una artista que sempre m'ha fascinat per la seva creativitat i per ser una noia ‘underground’ de veritat. Crec que és el clar exemple de ser un gran artista i de ser humil però treballadora alhora". 

Un altre dels temes el cantarà juntament amb el grup Love of lesbian: "És un regal. El Santi és de les persones més especials que conec i súper oberta musicalment parlant, ha sigut un plaer tenir-lo en aquest projecte". Finalment, confirma la col·laboració de Carlos Sadness: "És una persona que estima les seves rareses com jo i que ens ho vam passar en gran component aquesta cançó a casa seva en aquelles llargues tardes d'estiu".