DESPRÉS DE LA POLÈMICA

María ('OT 2018') s'estrena a Twitter: "Sento no haver passat abans, estava follant"

La noia reapareix a la xarxa social fent gala de la seva habitual irreverència

mariaypablo

mariaypablo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María Villar ha passat el seu primer cap de setmana fora de l’Acadèmia d’‘OT 2018’. La ja exconcursant, eliminada en l’última gala,ha pogut manifestar-se per primera vegada a les xarxes socials des que va sortir del concurs i ho ha fet fent gala de la seva habitual irreverència.

La noia es va estrenar comentant en el seu perfil de Twitter com només ella sap fer: “¡Hola! Moltíssississississimes gràcies a tothom que m’ha recolzat. Sou els millors, de veritat. Sento no haver passat abans per aquí, és que estava follant", va escriure.

Notícies relacionades

Aquest primer comentari a la xarxa social va ser tota una picada d’ullet a la comentada i polèmica visita del seu nòvio Pablo. Quan Roberto Leal li va preguntar què era el que més trobava a faltar de la seva parella el noi va contestar: “El seu cul”. A més, va assegurar que el primer que faria amb ella fora del concurs seria “follar”.

La mateixa María va restar importància a aquell moment i va defensar el noi de les acusacions de masclisme:“És la persona menys masclista que conec”,va assegurar en una entrevista per a aquest portal. No obstant, durant la reposició de la gala en el matí del cap de setmana, TVE va decidir suprimir aquell instant.