A 'EL HORMIGUERO'

Nuria Roca critica els titulars sobre la seva teràpia de parella i destaca l'únic que li va agradar

La col·laboradora de Pablo Motos va fer una crítica del sensacionalisme en els mitjans de comunicació

nuriarocaeh

nuriarocaeh
nuria-roca

/

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

La setmana passada, Nuria Roca va acaparar l’atenció dels mitjans de comunicació al revelar a 'El Hormiguero' que ha acudit a teràpia de parella amb el seu marit, Juan del Val. Una curiositat que va ser interpretada de moltes maneres diferents en els titulars. Davant de l’enrenou generat, la col·laboradora de l’espai d’Antena 3 va denunciar dilluns a la nit el sensacionalisme a la premsa

Notícies relacionades

Sense perdre el sentit de l’humor, la comunicadora va fer un repàs pels titulars que van escollir els redactors de diferents mitjans per fer una crítica del sensacionalisme. Durant la seva secció, entre les rialles de Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas, Roca va avergonyir tothom menys a un, el d’aquest portal: "Nuria Roca revela que va acudir a teràpia de parella i explica una divertida anècdota"

"Estem creant una societat on no avançarem. No ens atrevirem a riure, a ironitzar, perquè tot es descontextualitza", comentava la col·laboradora després d’analitzar alguns dels titulars i abans de mostrar en pantalla el d’EL PERIÓDICO. "He trobat un titular que és fidel a la veritat, i no és tan difícil", assegurava mentre el plató esclatava en aplaudiments.