DIETA I EXERCICI

Alberto Chicote sorprèn amb el seu gran canvi físic després de perdre 31 quilos

El popular xef va anar a 'Liarla pardo', on va presentar el seu nou espai per a laSexta, '¿Te lo vas a comer?'

© Roberto Garver

© Roberto Garver / Roberto Garver (© Roberto Garver)

1
Es llegeix en minuts
VÍCTOR SANTOS

Sense paraules. Així es van quedar molts espectadors que van poder veure en directe el gran canvi físic que ha fet Alberto Chicote en els últims mesos. El popular xef de ‘Pesadilla en la cocina’ va anar ahir a ‘Liarla pardo’, on els seus 31 quilos menys no van passar desapercebuts per a ningú.

Notícies relacionades

El cuiner va presentar en el programa de Cristina Pardo el seu nou espai per a Atresmedia, ‘¿Te lo vas a comer?’,en què abordarà mitjançant reportatges la investigació de temes d’alimentació i consum. No obstant, el que va cridar més l’atenció de la visita va ser el seu aspecte: “No saben vostès com està Alberto Chicote i això que la tele engreixa”,va expressar la presentadora al públic.

 “Vull que em diguis on has deixat l’altra meitat de Chicote”,va preguntar Pardo, i ell va respondre amb humor: “A casa, cuinant”. “Vam fer un programa aquí de com es pot menjar millor i aprens això, a fer més exercici... És qüestió d’anar seguint. 30 o 31 quilos he perdut", va explicar ell, tot i que sense entrar en gaires detalls. El seu nou programa s’estrena aquest dimecres a les 22.45 a la Sexta.