XARXES SOCIALS

Gloria Lomana critica la discriminació a les dones i una periodista d'Antena 3 la deixa en evidència

Pilar Ruipérez ha assegurat que per a alguns treballadors d''Antena 3 Noticias' no va ser fàcil alçar la veu

gloria-lomana

gloria-lomana

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Gloria Lomana va abandonar la direcciód’‘Antena 3 Noticias’ el 2016 després de mantenir-se tretze anys en el càrrec. Una llarga etapa que va ser complicada per a alguns dels periodistes que actualment continuen treballant en aquesta mateixa redacció, tal com ha deixat clar aquest dimecres Pilar Ruipérez, especialitzada en informació política. 

Lomana, que després de la seva sortida d’Antena 3 ha continuat exercint com a col·laboradora a diversos mitjans, està a punt de llançar al mercat un nou llibre titulat ‘El fin del miedo’. A escassos dies de la seva estrena, prevista per al 2 d’octubre, ha volgut compartir amb els seus seguidors un primer paràgraf que ha cridat l’atenció de Ruipérez. 

“Només les dones sabem el que realment és la discriminació per gènere, viure sense igualtat. Per aquest dret universalhem alçat la veu en una revolució sense tornada enrere”, ha escrit Lomana al seu compte de Twitter al costat de la portada del seu nou treball literari. 

“Que bo que ara algunes defensin amb tanta força el dret d’alçar la veu. Per a molts professionals d’Antena 3 Notícies no va resultar tan fàcil”, ha contestat per la seva part Ruipérez, fent referència a l’etapa en què Lomana va ser directora d’informatius i deixant-la en evidència. “M’agrada el títol”, ha afegit.

El comiat de Gloria Lomana al capdavant d’‘Antena 3 Noticias’

Notícies relacionades

El juliol de 2016, Gloria Lomana va anunciar la seva marxa d’‘Antena 3 Noticias’ després de tretze anys al capdavant de la direcció general. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, va començar a treballar a Antena 3 el 1999 com a directora de la secció de política fins al 2003. 

Al llarg de la seva trajectòria a la cadena d’Atresmedia ha realitzat entrevistes a alts càrrecs de la política com Mariano Rajoy, José Luis Rodríguez Zapatero o José María Aznar, sent criticada en diverses ocasions pels espectadors al considerar que donava un tracte de favor a aquells vinculats al PP.