RELACIONS 2.0

El 42% dels usuaris de la xarxa social Tinder no estan solters

Un estudi revela que gran part dels registrats en aquesta popular plataforma per trobar parella ja tenen algun tipus de relació

La xarxa social Tinder cada vegada té més usuaris registrats.

La xarxa social Tinder cada vegada té més usuaris registrats. / TINDER

1
Es llegeix en minuts

La xarxa social Tinder és cada vegada més popular entre els adolescents --i els que no ho són tant--. El seu funcionament és senzill: crear un perfil d'usuari i acceptar o rebutjar els perfils de les altres persones basant-te en les seves fotografies.

La gran càrrega superficial d'aquest funcionament ha fet que Tinder hagi adquirit fama de ser una xarxa social de solters per buscar parella ràpidament, sense la necessitat de conèixer gaire l'altra persona. No obstant, un estudi recent de 'The GlobalWebIndex' ha arribat a la conclusió que el 42% dels usuaris de Tinder ni tan sols estan solters.

Després d'una investigació sobre 170.000 usuaris d'internet de tot el món, l'estudi determina que gairebé la meitat dels registrats a Tinder ja tenen alguna parella o, fins i tot, estan casades. 

¿DIVERSIÓ O ALGUNA COSA MÉS?

No obstant, les conclusions són difícils de treure, ja que, com els mateixos responsables de Tinder expliquen, molts usuaris només utilitzen la seva xarxa social per entretenir-se o per "trobar gent desconeguda", sense buscar res més enllà d'amistat o diversió.

Notícies relacionades

Tant és així que l'estudi també recull el cas d'algunes parelles en què els dos membres tenen compte a Tinder pel mer fet d'entretenir-se en les estones lliures.

No obstant, també hi ha altres experts com Jeff Van Camp, guru de tendències digitals, que veuen en Tinder l'oportunitat ideal per flirtejar digitalment amb algú en les estones lliures. Sigui com sigui, Tinder segueix acumulant usuaris dia rere dia i la barrera entre entreteniment i flirteig només la determinarà la confiança de cada parella.

Temes:

Tinder