Troba el teu habitatge a barcelona

Si busques pis a Granollers, podem ajudar-te

Vivendes a la venda, les quals pots visitar amb totes les garanties de seguretat i higiene

Si busques pis a Granollers, podem ajudar-te
1
Es llegeix en minuts

Granollers, capital de la comarca del Vallès Oriental, situada a 30 km de Barcelona, amb una excel·lent xarxa de comunicació i dotada de centres culturals, educatius, esportius i d’oci, es presenta com una de les millors opcions per viure a prop de la Ciutat Comtal. De manera que, si estàs buscant pisos en venda a Granollers, podem ajudar-te amb la següent selecció d’immobles.

Si voleu veure un dels vostres immobles en aquestes notícies i a les xarxes socials, contacteu amb nosaltres clicant en aquest enllaç.

Pis obra nova zona Lledoner

Pis obra nova zona LledonerVivenda d’obra nova de 103m², amb 3 dormitoris (1 suite), 2 lavabos, saló menjador, cuina independent (equipada amb forn i microones integrats a columna i placa vitroceràmica d’inducció), safareig i terrassa. Més informació i fotografies a pis en venda a Granollers.

Pis a Lledoner de 3 dormitoris

L’immoble disposa de 3 dormitoris, 1 lavabo (reformat), saló menjador i cuina reformada. Terres de gres i parquet, fusteria exterior d’alumini, calefacció gas ciutat, aire condicionat (fred/calor). Exterior, assolellat i amb precioses vistes. Més informació i fotografies a pis en venda a Granollers.


Pis a Bellavista

Pis a BellavistaLa vivenda disposa de 3 habitacions, 1 de doble en suite amb armari encastat, 2 lavabos, balcó, cuina independent, terres de parquet i fusteria exterior d’alumini amb vidre doble. Més informació i fotografies a pis en venda a Granollers.


Pis nova construcció a Granollers

Notícies relacionades

Pis nova construcció a GranollersPis de nova construcció de 98 m2, 4 dormitoris, 2 lavabos, cuina equipada amb placa vitroceràmica per inducció, forn i microones, saló menjador, balcó, terres de gres i parquet, fusteria exterior alumini (doble vidre i ruptura de pont tèrmic), calefacció i aire condicionat (energia aerotèrmica). Porta d’accés a la vivenda de fusta massissa blindada i videoporter electrònic. Finca amb ascensor, pàrquing i traster inclosos. Més informació i fotografies a pis en venda a Granollers.


Pis econòmic a Granollers

Pis econòmic a GranollersPis rebaixat en més de 20.000 €, al carrer Pius XII, disposa de saló menjador, cuina independent, 3 habitacions i un lavabo. La finca compta amb ascensor. Més informació i fotografies a pis en venda a Granollers.