Troba el teu habitatge a barcelona

¿Busques pis a Barcelona? Tots aquests s’han posat a la venda en les últimes 24 hores

Vivendes a punt perquè puguis visitar-les amb totes les mesures de seguretat i higiene actuals garantides

¿Busques pis a Barcelona? Tots aquests s’han posat a la venda en les últimes 24 hores
2
Es llegeix en minuts

Si estàs buscant pis a Barcelona i el que vols és comprar-te una vivenda, hem seleccionat per a tu els següents pisos en venda a Barcelona. Es tracta d’anuncis publicats en les últimes 24 hores, ¿t’interessa?.

¿Voleu veure un dels vostres immobles en aquestes notícies i a les xarxes socials? Contacteu amb nosaltres clicant en aquest enllaç.

Pis a L’Eixample per 177.000 €

Pis a L’Eixample per 177.000 €Bonic pis completament reformat. Distribuït en un ampli saló, cuina totalment equipada i moblada tipus office, 3 dormitoris (1 de doble i 2 d’individuals), bany complet amb plat de dutxa i safareig. Més informació i fotografies en pis en venda a Barcelona.

Pis a la Verneda i la Pau amb piscina

Pis a la Verneda i la Pauamb piscinaPromoció de pisos al C/ Gelida, ubicada al costat de plaça de la Palmera de Sant Martí i Gran Via de les Corts Catalanes. Ben comunicat amb transport públic (metro L2-Sant Martí). Vivenda en planta 3a amb ascensor, compta amb saló-menjador exterior i balcó, cuina oberta, 2 habitacions (1 d’individual i 2 dobles), bany i terres de parquet. En perfecte estat per entrar a viure. Més informació i fotografies en pis en venda a Barcelona.

Àtic a Horta

Àtic a HortaÀtic de 77 m2 de vivenda amb una preciosa terrassa de 15 m2. El pis es tracta d’una vivenda amb grans possibilitats de reforma i on podrien treure’s tres habitacions i un ampli saló menjador amb sortida a la terrassa. Més informació i fotografies en pis en venda a Barcelona.

Pis a Sarrià

Notícies relacionades

Pis a SarriàMyLife Reial Estate presenta aquesta fantàstica propietat cantonera en venda en una de les millors ubicacions de Barcelona, el barri de Sant Gervasi. La vivenda és tota exterior i dona al tranquil carrer Berlinès. Consta de tres habitacions dobles espaioses i molt lluminoses. La zona de dia consta d’un gran saló menjador amb sortida a un balcó de 5 m2. La cuina és office, amb una taula i quatre cadires i està totalment equipada. Més informació i fotografies en pis en venda a Barcelona.

Pis a les Corts

Pis a les CortsPis reformat que consta de rebedor, saló menjador, amb vista a Capità Arenas, cuina americana completament moblada i equipada amb nevera, rentaplats, forn i placa de cocció, dormitori doble, bany complet i vestidor. El pis té un altre dormitori i un altre bany. Calefacció i aire condicionat. Situat en una de les millors zones de Barcelona, molt a prop de la Diagonal. Més informació i fotografies en pis en venda a Barcelona.