Turisme del futur

Vilanova i la Geltrú es prepara per al futur turístic a Fitur

La ciutat busca col·laboracions i fons per impulsar les estratègies del nou Pla de màrqueting turístic, mentre presenta dades positives d’ocupació el 2022

Vilanova i la Geltrú es prepara per al futur turístic a Fitur

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Vilanova i la Geltrú està assistint a la fira de turisme Fitur per explorar opcions de col·laboració amb diferents proveïdors i avançar en les línies estratègiques del Pla de màrqueting turístic, que s’acaba d’elaborar.

A més, la ciutat té un estand a la fira juntament amb Catalunya, al qual es promociona amb diversos materials informatius, com una guia turística.

Segons el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, l’assistència a Fitur els permet reunir-se amb diferents actors per buscar subvencions europees i obtenir fons per impulsar les estratègies del Pla de màrqueting.

La fira se celebra del 18 al 22 de gener a Madrid. La presència a Fitur coincideix amb la publicació de les dades d’ocupació dels allotjaments turístics de Vilanova i la Geltrú durant l’any 2022, les quals són molt positives, amb una ocupació superior al 75% entre el maig i el novembre.

Notícies relacionades

Aquestes dades recolzen l’aposta de la ciutat per la desestacionalització turística, una de les metes del Pla de màrqueting.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova