Venen els Reis

Tot preparat per a la cavalcada dels Reis Mags a Vilanova i la Geltrú

Aquest any es recupera el recorregut original, amb sortida des del Castell de la Geltrú i l’arribada a la plaça de la Vila

Tot preparat per a la cavalcada dels Reis Mags a Vilanova i la Geltrú

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com és tradicional, i ja sense cap de les restriccions derivades de la covid-19, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Vilanova i la Geltrú d’aquí poques hores.

Ho faran acompanyats del seu seguici i sortiran des del Castell de la Geltrú, a les 18.30 h, des d’on iniciaran el recorregut habitual pels principals carrers de la ciutat, perquè petits i grans els puguin anar a rebre.

La cavalcada de Reis és un dels actes tradicionals més esperats i amb més públic, tant local com de fora de la ciutat.

Aquest any, les carrosses que formen part del festeig no estaran tirades per cavalls, sinó que al seu lloc ho faran uns vehicles elèctrics «adornats» per a l’ocasió.

Seguint l’estrella de Nadal, el 5 de gener, la Palmira, cartera reial i ambaixadora de la C.A.R.A.M (Central d’Activitats Reials i Assumptes Màgics) acompanyarà els Reis Mags durant la cavalcada, perquè l’Eliseu pugui acabar d’organitzar tots els paquets que s’han d’entregar durant la nit més màgica de l’any.

El recorregut començarà a la plaça del Pou i continuarà pels carrers de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Padre Garí, plaça de Catalunya, carrer de l’Aigua, plaça de les Neus i rambla Principal.

Una vegada arribats a aquest punt, el festeig reial anirà fins a la plaça de la Vila, on l’alcaldessa de la ciutat farà entrega als Reis de les claus de totes les cases de la ciutat.

Notícies relacionades

Tot seguit, Melcior adreçarà unes paraules a tots els presents.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova