Festival Vida 2023

Suede, El Niño de Elche o Núria Graham, noves confirmacions en el Vida 2023 de VNG

Aquests noms se sumen als confirmats setmanes enrere com Julieta Venegas, Jorge Drexler, The Libertines o Franco Moody, entre d’altres

Suede, El Niño de Elche o Núria Graham, noves confirmacions en el Vida 2023 de VNG

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El festival musical de Vilanova i la Geltrú Vida ha sumat els anglesos Suede com a caps de cartell internacionals per a l’edició del 2023, segons han anunciat els promotors del certamen.

Juntament amb els britànics s’han confirmat una quinzena més d’artistes com Lori Meyers, El Niño de Elche, Valería Castro, La Costa Brava, La Plazuela i Ghouljaboy, a part dels catalans Núria Graham, Julieta, Ernest Crusats, Habla de mi en presente, Galgo Lento, Rombe, Masaviu, Alba Morena i Selva Nua.

Aquests noms se sumen als confirmats setmanes enrere com Julieta Venegas, Jorge Drexler, The Libertines, Franco Moody, Spiritualized i Alex Amor, entre d’altres.

Els francesos El Impératrice, els nord-americans Whitney i el brasiler Tim Bernardes són també alguns dels artistes internacionals que actuaran en el Vida 2023.

Aquests noms se sumen a grups estatals com Xoel López i dani i també dels Països Catalans com La Casa Azul, Queralt Lahoz , Killin’ Cactuz, Yaunest, Maria Hein i Hologramma.

Notícies relacionades

El festival també ha anunciat que ja es poden comprar entrades per dia del Vida 2023, a més dels abonaments, a la web del festival www.vidafestival.com.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova