Via pública

Vilanova i la Geltrú renuncia a la recollida d’escombraries porta a porta

El ple aprova realitzar un nou concurs públic per actualitzar els preus del contracte i les condicions dels treballadors

Vilanova i la Geltrú renuncia a la recollida d’escombraries porta a porta

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat suspendre el concurs públic del nou model de recollida d’escombraries, amb el qual s’havia d’implantar el sistema porta a porta de manera progressiva a tota la ciutat.

En la sessió d’aquest dilluns a la nit, el govern ha plantejat aturar el procés per realitzar una nova proposta de contracte en què es revisin els preus i també les condicions laborals dels treballadors.

El concurs inicial preveia un contracte de set anys per 47,9 milions d’euros. Des del 2018, ‘Valoriza’ presta el servei de recollida d’escombraries amb una licitació caducada, a l’espera de desplegar el nou contracte ‘porta a porta’, que inicialment s’esperava tenir en marxa el 2022.

Notícies relacionades

L’aturada i revisió del contracte s’ha aprovat amb els vots del govern –ERC i JxCat–, el PSC i Cs. Hi han votat en contra els regidors de Som VNG i Capgirem-CUP. Aquests últims encapçalaven la regidoria de Medi Ambient i Espai Públic abans de la ruptura del pacte de govern, i havien liderat la implantació del nou model de recollida d’escombraries.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova

Temes:

Escombraries