Demostra que ets un fan de veritat d’Ametller Origen i guanya un any de compres gratis: t'expliquem com

El grup d'alimentació català ha organitzat un concurs amb un premi valorat en 2400 euros anuals per a consumir a les seves botigues fins a juny de 2025

Ametller Origen cerca el su fan més fan i sorteja un any de compres gratis

Ametller Origen cerca el su fan més fan i sorteja un any de compres gratis / Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Ametller Origen està cercant el seu fan més fan. Sí, aquella persona que coneix tot sobre la seva manera de fer i els seus productes i que no pot passar una setmana sense trepitjar una de les seves botigues. A canvi d'aquesta fidelitat, la companyia ofereix un any de compres gratis. Però abans, lògicament, cal demostrar-ho.

Per a poder guanyar, el primer pas és participar en un test que Ametller Origen ha posat en marxa i del qual sortiran 10 persones finalistes que passaran a la gran final. Sí, no és un concurs normal, cal demostrar que els coneixements sobre el grup d'alimentació català són de veritat de la bona. Cal conèixer com produeixen allò que s'està menjant, quantes truites elaboren cada any en el seu obrador, com aconsegueixen que la seva fruita dolça sigui tan saborosa i sucosa o quines són les varietats de tomàquet que s'utilitzen per a elaborar el seu gaspatxo.

La primera fase del concurs estarà activa fins al 30 de juny. En aquest moment se seleccionaran a 10 persones que hauran d’anar presencialment a la gran final que es durà a terme durant el mes de juliol a Barcelona i que conduirà el periodista Llucià Ferrer, l'arxiconegut presentador de l’Atrapa’m si pots de TV3.

Ametller Origen treballa el producte des del camp fins a la taula del consumidor /

Cedida

Guanyar 200 euros mensuals de compra a Ametller Origen

El premi del concurs “El fan més fan” d’Ametller Origen acabarà amb el lliurament d'una targeta regal valorada en 200 euros mensuals durant tot l'any. És a dir, entre juliol de 2024 i juny de 2025 la persona que guanyi el concurs podrà realitzar cada mes una compra per aquest valor.

Per a participar en el concurs cal seguir els següents passos:

  1. Accedir al test que ha posat marxa Ametller Origen i respondre a totes les preguntes. Una vegada finalitzat, cal deixar el correu electrònic per a participar en el sorteig.

  2. El grup d'alimentació català realitzarà un sorteig per a seleccionar als 10 finalistes que participaran en la gran final.

  3. Les 10 persones que aconsegueixin arribar fins a aquesta fase, hauran de participar en Barcelona en la gran final. Allà Llucià Ferrer els farà unes preguntes que hauran de respondre correctament.

    Tot el que cal saber de Ametller Origen

    Ametller Origen va néixer a Olèrdola l’any 2001 en el si d'una família vinculada tradicionalment al camp. Precisament, aquest coneixement l’ha portat a crear un model que integra sota un mateix paraigua la producció agrícola, l'elaboració de productes i la seva comercialització. És a dir, el grup d'alimentació català controla el producte des que es planta la llavor i fins que el consumidor el compra a les seves botigues.

    Compromís amb la sostenibilitat

    Sota el lema “Fem Camí”, el grup d'alimentació català impulsa diferents accions per a aconseguir la neutralitat d'emissions de CO₂. A més de fer front als riscos del canvi climàtic i aconseguir millores mediambientals com, per exemple, la recerca de noves varietats resistents a la sequera i a l'augment de la temperatura, també aposta per la millora de l'eficiència del reg, la lluita contra el desaprofitament alimentari i l'economia circular dels residus.

    La companyia està liderant la transformació del model agroalimentari amb la posada en marxa de l’Agroparc, un espai que integrarà la producció agrícola aplicant l'agricultura regenerativa, la transformació i elaboració dels productes alimentaris, l'ús d'energies 100% renovables i la gestió eficient de l'aigua i la seva reutilització.

    A l'obrador d’Ametller Origen s'elaboren un milió de truites a l'any /

    Cedida
    Notícies relacionades

    Com produeixen els seus productes en l'obrador?

    Més enllà del camp, Ametller Origen també elabora productes com gaspatxos, sopes, lactis, plats cuinats, etc. en el seu obrador d'Olèrdola. A les seves cuines, per exemple, s'elaboren cada any més d'un milió de truites amb productes frescos i naturals. Una aposta per elaboracions sense conservants ni colorants per a conservar les propietats organolèptiques i nutricionals dels seus productes.