Trucs

El sorprenent efecte de ficar un imant al rentaplats

Aquesta és la funció que compleix aquest sorprenent artefacte

El sorprenent efecte de ficar un imant al rentaplats
1
Es llegeix en minuts
H. M. Z.

Els coberts, sobretot si no són de la millor qualitat possible, es van espatllant amb el temps –sovint molt més ràpid del que ens agradaria–. Si bé el més fàcil és aconseguir un joc de coberts nou, n’hi ha molts que aposten per buscar solucions a aquest tipus de problemes abans de fer aquesta despesa. Un dels problemes més habituals és l’òxid als articles metàl·lics. Hi ha molts motius pels quals els teus coberts es poden rovellar: sabons abrasius, fregalls més agressius, exposició prolongada al vinagre, etc. L’acer tendeix a cobrir-se per aquestes capes que, tot i que semblin impossibles d’eliminar, sí que poden desaparèixer. La manera més ràpida d’evitar-ho és que compris un joc de coberts d’acer inoxidable, que aguantarà molt més que els coberts simplement d’acer.

Lidl ha guanyat fama a escala nacional per la varietat en els seus productes, com demostra en aquest cas. El supermercat compta amb amplis avantatges respecte als seus competidors, com ara la varietat en els articles, la inclusió d’aliments d’altres països, la rebaixa en menjar i beguda més a prop de fer-se malbé i, sobretot, els productes temporals que venen a omplir les seves lleixes.

Notícies relacionades

Precisament són els preus els que mouen molts consumidors a acudir a Lidl per buscar aliments o artefactes amb què sorprendre la resta de la casa. Però no només s’incorporen al catàleg noves receptes o col·leccions sorprenents. Les dates assenyalades són motiu per treure a la venda promocions interessants, tot i que aquestes solen arribar durant tot l’any. Cada cert temps, surten noves col·leccions o productes de diferents temàtiques que criden l’atenció pels seus preus, molt competitius respecte a altres de marca molt més cars.

En aquesta ocasió ha arribat a les seves botigues una solució per donar una segona vida als teus coberts i estalviar-te possibles conseqüències per a la salut. Es tracta d’un imant que treu òxid i prevé les taques d’aquest tipus a coberts, olles i paelles. És de la marca Höhle der Löwen i té, a més, un 75% de descompte. El seu preu passa, per tant, dels 19,99 euros als 4,99 euros. Consisteix en una barra d’acer inoxidable amb un imant que atrau l’òxid i acaba amb les taques marrons.