Llar

Esprémer una llimona dins els calaixos: el truc que perfuma la roba i acaba amb la pudor

Un truc que ja no deixaràs de fer servir i t’estalviarà molts maldecaps

Esprémer una llimona dins els calaixos: el truc que perfuma la roba i acaba amb la pudor

Limones

2
Es llegeix en minuts
R. V.

Cada vegada que posem una rentadora, és una rifa: mai sabem si la bugada farà bona olor o farà pudor. ¿Quantes vegades ens ha passat que la roba acabada de rentar fa una desagradable olor de «fresc»? És la clàssica olor d’humitat, que ens obliga a tornar a rentar la roba abans de poder-la tornar a portar. En primer lloc, és necessari entendre quin pot ser el problema que la teva rentadora i la roba acabada de rentar facin pudor. A banda d’això, també és important entendre com mantenir una bona olor dins l’armari, per no desfer tota la feina feta.

De res serveix tenir la roba neta i perfumada si després hem de doblegar-la i ficar-la dins un armari que fa pudor. Afortunadament, hi ha una solució, i no té res a veure amb les clàssiques bosses perfumades que es poden trobar al mercat. Aquestes solucions són immediates però, alhora, duren molt poc. Per evitar, per tant, gastar diners innecessàriament sense trobar una solució, podem utilitzar una simple llimona que, per només uns cèntims, ens garantirà una aroma fresca i neta dins el nostre armari durant molt temps. La pudor de la bugada és molt molesta. Es pot deure a un problema d’humitat en la fase d’assecar la roba, però també a una pudor dels armaris i calaixos. Per solucionar aquest problema, només necessitem una llimona i res més. A més de gratuïta i natural, aquesta tècnica és realment funcional, perquè absorbeix la pudor i deixa una aroma fresca en els espais tancats. El que veurem a continuació és la millor solució per eliminar l’olor dels armaris tancats. N’hi ha prou d’esprémer una llimona i després filtrar la solució per recollir qualsevol residu sòlid. Una vegada hàgim obtingut només el suc de la llimona, l’haurem de diluir amb una part d’aigua corresponent a la quantitat de suc.

Arribats a aquest punt podem procedir de dues maneres. La primera és netejar l’armari amb aquesta solució, fent servir un drap suau, depenent també del material del nostre armari. Després d’esbandir-ho tot a fons, començarem a ensumar immediatament la fresca aroma dels cítrics més famosos.

Notícies relacionades

Per dir prou a l’olor d’armari carregat, també podem transferir suc de llimona barrejat amb aigua en un pràctic atomitzador. Fins i tot en aquest segon cas, l’estiuenca fragància de la llimona envairà tot el compartiment, impregnant fins i tot l’interior de la roba i els llençols.

Podem repetir l’operació tantes vegades com vulguem, sense por d’utilitzar productes contaminants. Per tant, ja no necessitarem perfumadors artificials després de provar aquest mètode natural i, si més no, extraordinari.