Consells

Llançar esmalt d’ungles al teu vàter: una cosa que es fa cada vegada més i et sorprendrà

Un truc molt socorregut per netejar una part del lavabo

Llançar esmalt d’ungles al teu vàter: una cosa que es fa cada vegada més i et sorprendrà
2
Es llegeix en minuts
T. P. G.

Posar-se a fregar el vàter mai és plat de bon gust. Segurament, no hi ha ningú (o gairebé ningú) que se senti encantat amb la tasca de fregar el vàter del lavabo. Per això s’agraeix tot consell o truc per fer-ho de la manera més eficaç i senzilla possible. I per això et sorprendrà sobre manera quan llancis esmalt d’ungles al teu vàter.

Es tracta d’un element del bany que pateix de manera especial atesa la raó per a la qual va ser concebut. Hi ha gent a qui li costa més i una altra a la qual li costa menys posar-se amb el vàter. Però la seva neteja i higiene resulta clau en una casa.

El lavabo, un espai clau

L’ús continuat de determinats elements de la casa sol provocar que aquests acabin deteriorant-se amb facilitat. Els que estan exposats a la brutícia i la funció dels quals és la neteja, la cura personal o la cuina solen trigar menys temps a mostrar les primeres empremtes d’ús. És per això que normalment requereixen una cura i un deteniment més grans a l’hora de portar a terme les feines de casa. La seva neteja i ordre proporciona un rentat de cara a l’entorn que, a més, resultarà més confortable tant a les visites com per a un mateix.

El lavabo i la cuina són els dos espais que més pateixen les conseqüències del dia a dia. La calç, l’acumulació de restes, la humitat, etc. solen ser els principals problemes i molèsties que acaben fent-se notables ja sigui pel seu aspecte o per l’olor que deixen. A la xarxa sorgeixen constantment desenes de trucs virals que ofereixen trucs casolans per netejar de manera més ràpida i senzilla. A més, molts d’ells t’estalviaran uns diners a l’evitar la compra de determinats productes específics gràcies a altres articles disponibles a casa.

Llançar esmalt d’ungles al vàter: ¿com utilitzar-lo?

Notícies relacionades

Un dels trucs consisteix a llançar esmalt d’ungles al vàter. Tot i això, és un producte que cal saber com i on utilitzar-lo. L’esmalt d’ungles és molt útil per a alguns elements en concret del lavabo.

En concret, es pot utilitzar amb gran eficàcia en les parts cromades del vàter, que solen situar-se en el botó de la cisterna i en els enganxaments o frontisses del seient i la tapa. Aquests elements són proclius a patir taques que no se’n van per molt que hi passem el drap o el fregall. I moltes vegades n’hi ha prou, però, a estendre-hi esmalt d’ungles transparent i deixar uns quants minuts perquè actuï abans de retirar-lo.