Cura de la roba

Peces que sota cap concepte hauries de ficar a la teva rentadora

‘Batch dressing’: 6 trucs per organitzar el teu armari amb tots els ‘looks’ de la setmana

Peces que sota cap concepte hauries de ficar a la teva rentadora

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi ha certes peces que no és bona idea ficar a la rentadora perquè corren el risc d’espatllar-se o d’espatllar el mateix electrodomèstic. A continuació et mostrem una llista amb alguns tipus de roba amb què hauríem d’anar més amb compte. 

Sostenidors

Si rentem a màquina peces amb tancaments i enganxaments com els sostenidors corren el risc d’enganxar-se amb d’altres i acabar fent-los malbé. Una alternativa és netejar-los a mà, o a la rentadora per separat amb peces no delicades.  

Peces amb veta adherent

Igual com amb els sostenidors, s’ha d’anar amb especial cura si fiquem a la rentadora una cosa que porti veta adherent per por que s’enganxin amb altres peces i les espatllin. Això és especialment dramàtic quan s’ajunten peces d’encaix amb veta adherent, ja que el desastre pot ser molt més notable. 

Roba amb lluentons

Notícies relacionades

Tot i que són molt festives i alegres, la roba amb lluentons i altres ornaments similars enganxats poden espatllar-se, i per això és preferible que es rentin a mà. 

Peces amb pèl d’animal

Quan estem en contacte amb gossos o gats, és habitual que trobem pèls enganxats a la nostra roba. Per netejar-la, el millor és passar per tota la peça un rodet atrapa pèls primer i, després, ficar-la a la rentadora. El motiu d’això és que l’acumulació de pèls d’animals poden tapar les canonades.