Oci actiu

‘Ca-co’, el truc de Candela Pérez per fer-te una ‘runner’ consumada

«Caminar és un exercici que podem fer tots, i és recomanable fer 10.000 passos al dia», assegura la fundadora de The Ginger Club

‘Ca-co’, el truc de Candela Pérez per fer-te una ‘runner’ consumada
2
Es llegeix en minuts
Natalia Vaquero
Natalia Vaquero

Redactora

ver +

Caminar un mínim de 10.000 passos al dia per enfortir el cor i cremar calories extres i una dieta tradicional mediterrània en la qual no faltin les verdures i combini hidrats amb proteïnes és la fórmula saludable de Candela Pérez (Bigastro, Alacant, 1993) per posar-se en forma i mantenir a ratlla els fantasmes que amenacen la salut mental.  

La ‘runner’ de moda, que va canviar fa 10 anys les sabatilles de ballet per les de córrer com a via per fugir de les angoixes de l’estricta dansa, ha creat aquest any The Ginger Club, una comunitat de salut, esport i estil de vida per a noies a qui ofereix eines per al benestar i la superació amb entrenaments adequats i consells d’alimentació.

«Mai és tard per començar a córrer», assegura Candela Pérez en el retir ‘wellness’ dissenyat per Zel, l’hotel de Meliá Hotels International i Rafa Nadal, que promou a Mallorca la relaxació i l’oci saludable.

Pérez, ambaixadora de ‘running’ d’El Corte Inglés, anima les que volen començar a córrer a recórrer a la tècnica ‘ca-co’, que no és més que intercalar caminades amb trot. «Camines tres minuts i en corres un durant cinc sessions», explica mentre es calça les seves Clifton 9 de Hoka, unes sabatilles per evitar lesions tant als turmells com als genolls.

«Amb el pas del temps es van reduint els minuts de caminar per afegir-los a la sèrie de córrer de forma progressiva i, sobretot, sense angoixes», continua pel passeig de la platja de Palmanova amb noies de la seva comunitat esportiva.

I és que l’únic mètode demostrat per tractar patologies relacionades amb l’estrès és l’esport, l’exercici físic o fer activitats que ens facin sentir bé, ja sigui fer un tomb per la platja o cuidar el jardí, remarca Candela Pérez, ferma defensora d’una alimentació saludable que contingui oligoelements i vitamines essencials per afavorir la regeneració cel·lular i mitigar la fatiga i l’ansietat, amb prohibició dels productes processats. «Com més casolana sigui l’alimentació, molt millor», remarca.

«Caminar és un exercici que podem fer tots, i és recomanable fer almenys 10.000 passos al dia», insisteix en aquest retir del Zel Mallorca, on tampoc falten els entrenaments de Casa Barré amb el seu mètode d’exercici isomètric, una manera diferent de fer rutines amb resultats que permeten elevar la freqüència cardíaca i estilitzar els grups musculars combinant ballet, pilates i ioga.  

Notícies relacionades

La part de tallers de bellesa està dirigida per Royal Touch, especialistes en tractaments innovadors que expliquen els millors trucs manuals per eliminar aquestes toxines que apaguen la pell, uns massatges que a més potencien el funcionament de l’organisme i milloren el sistema immune.

«Per a la temporada 2024, Zel està dissenyant tot un programa d’experiències amb els millors experts en ‘wellness’ per consolidar aquesta gran comunitat de persones que busquen relaxar-se sense renunciar a unes vacances actives i saludables», explica Antonio Albiol, director general de Zel Mallorca.