Aquests són els requisits a tenir en compte per a triar gimnàs a Barcelona

La proximitat, les activitats dirigides, l'assessorament i les instal·lacions són els aspectes a tenir en compte

DiR, amb 19 clubs esportius a Barcelona i un a Sant Cugat, compta amb la millor oferta de fitness i wellness

Aquests són els requisits a tenir en compte per a triar gimnàs a Barcelona

Cedida

4
Es llegeix en minuts
Xavier Oliva

Amb el final de l'estiu i la volta a la rutina, moltes persones es posen les piles i es plantegen començar a anar al gimnàs. Una vegada s'ha trobat la motivació per a començar, el següent pas natural és buscar el centre esportiu que millor s'adapti a les necessitats personals de cada persona. I aquesta decisió és molt important, ja que d'ella depèn una part molt important de l'èxit d'anar al gimnàs.

Practicar esport és, probablement, l'hàbit més important per a portar una vida saludable. Els experts recomanen realitzar esport mínim tres vegades per setmana per a millorar la salut cardiovascular, controlar el pes, reduir els nivells d'estrès i millorar la qualitat del somni, entre molts altres beneficis com millorar el to muscular.

Quatre aspectes a tenir en compte per a triar gimnàs

Triar gimnàs és una tasca per a la qual cal tenir diferents aspectes en compte. La proximitat, que compti amb activitats dirigides, assessorament personalitzat i que ofereixi diferents instal·lacions. En el cas de Barcelona existeix una opció que conjumina tot això i que té 19 centres repartits per la ciutat, a més d'un a Sant Cugat. En efecte, estem parlant de DiR.

Que estigui prop de casa o el treball

Aquest és, segurament, un dels factors més importants a l'hora de triar gimnàs. Anar al gimnàs és un hàbit que requereix de temps. El dia a dia sol ser atrafegat. El treball ocupa gran part de la jornada diària, al costat de les responsabilitats domèstiques. Per tant, sempre s'ha de buscar un moment adequat per a anar al gimnàs. I si està prop de casa o del treball serà molt més fàcil.

La proximitat amb casa i el treball és molt important /

Cedida

DiR compta amb una xarxa de centres repartits per tota Barcelona. Concretament, compta amb 19 clubs esportius a la Ciutat Comtal. És a dir, si vius en un barri de la ciutat i treballes en un altre, pots anar al centre més pròxim. D'aquesta manera podràs buscar un moment, fins i tot en un descans laboral. A més, els centres compten amb amplis horaris que, en alguns casos, comencen l'activitat a les 6 h i finalitzen la jornada a les 22.45 h.

Que compti amb varietat d'activitats dirigides

Les activitats dirigides són una manera de treballar de forma supervisada i de la mà d'un expert. És a dir, una fórmula d'entrenament ideal d'obtenir resultats i motivar-se encara més. Un puta important a l'hora de triar el millor gimnàs és, precisament, conèixer l'oferta d'activitats dirigides que ofereix. Contra més opcions i més variades, millor. I, en aquest sentit, DiR compta amb una de les millors ofertes de la Ciutat Comtal amb 24.000 activitats dirigides al mes en modalitat presencial, en ‘streaming’ i virtual. A més, DiR ofereix més de 50 sessions col·lectives per a tots els objectius i targets.

Una classe de SpinDiR /

Cedida

Entre les activitats dirigides d'aquests clubs esportius barcelonins destaquen activitats clàssiques com a Body pump, Ioga, Pilates, Zumba o SpinDiR. I ha incorporat tendències com el Cross Fit amb Box DiR, la boxa amb Jambox o l'entrenament intervàl·lic (Hiit) amb DiR Bootcamp. I una de les últimes incorporacions ha estat l'Escombra, una activitat que fusiona el ballet amb fitness, posant especial atenció a la tonificació de glutis i cames.

Assessorament en fitness per a començar

Quan es comença a entrenar en el gimnàs les màquines poden resultar estranyes i es desconeix quina rutina seguir i com executar de la forma més correcta un exercici. La millor manera de superar aquesta primera barrera és comptar amb l'assessorament expert d'un tècnic. Com a professionals del fitness, ells poden guiar els primers passos en el gimnàs d'una persona que acaba de començar, marcar una rutina i ensenyar a executar els exercicis.

En el cas de DiR compta amb un equip tècnic que assessora els usuaris en tots aquells dubtes que puguin sorgir. Però si, a més, es vol un plus de personalització, aquests clubs esportius compten amb un servei d'entrenador personal que s'adapta a les necessitats que pugui tenir el client.

Varietat d'instal·lacions

Finalment, un altre dels punts destacats que s'ha de tenir en compte quan es tria un gimnàs són, sense cap dubte, les instal·lacions. Un gimnàs espaiós, amb màquines suficients i amb les últimes novetats serà sempre una opció immillorable. Si a això se li suma altres espais com una piscina, encara més.

DiR, a més de sales de fitness capdavanteres, compta amb piscines interiors i exteriors en molts dels seus clubs, a tot això se sumen també les 36 pistes de pàdel que la xarxa de clubs esportius de Barcelona té en alguns dels seus centres. També disposen de solàrium, zones d'aigües o espais ‘boutique’ per a entrenaments de SpinDiR,Jambox o DiR Bootcamp.

Piscina de DiR Diagonal /

Cedida

Vols començar a anar al gimnàs? Dona't d'alta en aquest enllaç.