Aquestes són les peces que necessitaràs a la teva maleta aquestes vacances

La Roca Village, a només 40 minuts de Barcelona, és el millor destí de compres on trobaràs tot el que necessitis  

Aquesta experiència de 'shopping' a l'aire lliure compta, a més, amb les millors propostes gastronòmiques

Aquestes són les peces que necessitaràs a la teva maleta aquestes vacances

Cedida

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Després d'un any intens, les vacances d'estiu ja són aquí. Ha arribat el moment de desconnectar de la rutina diària, dedicar temps a les persones que més estimes i gaudir de destins únics. És igual si és a la platja o a la muntanya, tota opció que trenqui amb el que és quotidià sempre serà la millor opció. Però abans d'anar-se'n, cal complir amb una missió molt important: preparar la maleta. I a només 40 minuts de Barcelona hi ha un destí on trobar tot allò que necessitis.  

'Shopping', gastronomia i art en un mateix espai a l'aire lliure. Així és l'experiència de compres que ofereix La Roca Village, que enguany arriba al seu 25 aniversari. Un pla perfecte per preparar-te per a la teva pròxima aventura i escapar-te de la ciutat. Però no només això, també pots delectar-te amb la seva exquisida selecció de restaurants, on es menja molt bé, i gaudir de l'art amb el 'street art' de TVBOY i la seva exposició 'Streets of Love'.  

Un dels murals de l’exposició 'Streets of Love' de TVBOY a La Roca Village   

/ Cedida

Més de 150 boutiques amb les últimes tendències  

La Roca Village és el paradís per les persones que els agrada el 'shopping'. Aquest destí de compres, que representa com cap altre l'estil de vida mediterrani, compta amb més de 150 boutiques de les millors marques de moda i estil de vida amb propostes per vestir-te aquest estiu com Claudie Pierlot i el seu estil d'essència 'chic', la joieria sostenible de PDPAOLA o la moda urbana d'Off-White™ i la pròxima obertura de Nude Project. Tot això amb una experiència de compra personalitzada a través dels seus 'personal shoppers' en les 'Personal Shopping Suites' o, en el cas de fer la compra des de casa, pots rebre la mateixa atenció que en el Village a través del 'Virtual Shopping'.  

Si necessites idees per omplir la maleta d'aquestes vacances, a La Roca Village no et faltaran idees. I en aquest article te'n donarem algunes. Continua llegint!  

Els bàsics que necessites per a anar a la platja o a la muntanya a l'estiu  

La maleta canvia molt si decideixes anar a la platja o la muntanya. Si optes per la primera opció, Maje Paris compta amb un biquini de ganxet ideal per a realçar el bronzejat i que es pot combinar amb unes ulleres de sol d'estil aviador. I per a un ús diari o pels passejos pel passeig al capvespre, la bossa de mà amb corretja bandolera de Tommy Hilfiger és una d'aquelles peces que sempre cal tenir en l'armari.  

Biquini ganxet de Maje Paris, ulleres estil aviador de Ray Ban i bossa de mano de Tommy Hilfiger

/ Cedida

Si optes per la muntanya, hi ha alguns bàsics que no pots deixar a casa. Si apostes per destins d'alta muntanya i encara que sigui estiu, no has d'oblidar-te d'una jaqueta. The North Face compta amb algunes opcions molt atractives. Ah! I si vas a la muntanya, no pots oblidar-te d'un bon calçat i, en aquest sentit, Salomon és una de les millors marques.  

Jaqueta de The North Face i sabatilles de 'hike' de Salomon

/ Cedida

Gastronomia a La Roca Village  

La Roca Village és un destí per gaudir de la moda, però també per delectar-se amb plats únics. Entre botiga i botiga, val la pena fer una pausa per recarregar piles en alguna de les propostes gastronòmiques que ofereix als seus visitants. Si t'agrada la cuina mediterrània, no pots perdre't Atmósferas Mordisco, que recupera l'esperit del seu homòleg barceloní. En aquest restaurant-jardí de Rosa Esteva recomanem tastar els arrossos al carbó o la truita oberta amb botifarra, autèntics 'delicatesen'.  

La cuina catalana i tradicional de Pasarela és una altra de les opcions a tenir en compte. Si t'agrada la cuina italiana, Corso Iluzione i la seva terrassa és el teu lloc. Si, per contra, prefereixes la cuina oriental, no pots perdre't el japonès Mori by Parco. Són recomanables també l'opció flexitariana de Flax & Kale i els gelats de Farggi 1957 com a postres. 

 La Roca Village compta amb propostes gastronòmiques molt interessants 

/ Cedida

'Streets of Love' de TVBOY  

Per commemorar els seus 25 anys d'història, el destí de compres barceloní s'ha unit a l'artista internacional de 'street art' TVBOY amb 'Streets of Love', una exposició a l'aire lliure que combina els valors de The Bicester Collection, segell al qual pertany La Roca Village, i l'artista. Una experiència que convida a la reflexió i que és una mostra més del compromís amb l'art, el talent i la creativitat que ha tingut La Roca Village durant tots aquests anys. 

TVBOY en La Roca Village

/ Cedida

En total TVBOY ha pintat més de 30 gratis que evoquen valors com la diversitat, l'amor i l'apoderament amb missatges com 'Love', respecte o 'The Future is Female'.