Així és el resort de la Costa Brava que et farà desconnectar de tot amb la família aquest estiu

L'Hotel Guitart Aqua Park Aqua Resort ****, situat a Lloret de Mar, disposa d'habitacions amb el màxim confort, un espai lúdic aquàtic de somni, un spa per al benestar físic i emocional, i un munt d'activitats d'oci i gastronomia

Així és el resort de la Costa Brava que et farà desconnectar de tot amb la família aquest estiu

Cedida / Guitart

5
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Queden poques setmanes abans d'endinsar-nos en l'estació que és, probablement, la favorita de la majoria: l'estiu. Els dies cada dia són més llargs i conviden a passar més hores fora de casa. El bon temps regna la majoria de dies i comença la temporada d'arrebossar-se a la platja. Però l'estiu, sobretot, és època de vacances. I, en aquest sentit, la Costa Brava és una de les millors destinacions per a les famílies.

La costa de Girona és un dels racons més atractius de Catalunya. Les seves platges i les seves cales enamoren als seus visitants. Els seus pobles ofereixen una infinitat de racons màgics en els quals val la pena perdre's, i no sols això, també compten amb un munt de propostes d'oci i gastronomia perquè no et faltin mai plans. Però si, a més, t'agraden les activitats a l'aire lliure com el ciclisme, la Costa Brava es convertirà en el teu lloc favorit.

Estàs planificant les vacances d'aquest estiu? En aquest article et proposarem un pla fantàstic perquè desconnectis de la rutina amb la família i perquè tots, des dels més petits fins als més majors, gaudiu.

Un resort per a tota la família a Lloret de Mar

Molt prop de Girona, a Lloret de Mar, es troba un dels resorts amb més solera de la Costa Brava: l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort ****. Amb gairebé 40 anys a la seva esquena, aquest allotjament és ideal per a gaudir al costat de la família d'unes vacances inoblidables. Habitacions amb el màxim confort, una zona aquàtica amb tres zones, oferta gastronòmica per a tots els gustos i per a qualsevol moment del dia i una zona de Wellness & Spa per a la cura del benestar físic i mental. A tot això cal sumar l'animació diària per a tots els públics.

El resort està situat a Lloret de Mar

/ Cedida / Guitart

Habitacions i suites

L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** disposa de 475 habitacions que s'adapten a totes les famílies. Totes elles compten amb terrassa o balcó moblat, connexió wifi gratuïta, aire condicionat i lavabo totalment equipat. Concretament, aquest resort de Lloret de Mar té quatre tipus d'habitacions i tres suites.

Habitació Family

/ Cedida / Guitart

Les habitacions Clàssica i Doble són ideals per a les parelles, la Superior i la Family per a famílies amb nens o grups de tres i quatre adults. L'habitació Suite compte amb dormitori amb saló independent, la Júnior Suite Pilarín està pensada per als més petits i compta amb dibuixos de la il·lustradora Pilarín Bayés, que també va ser l'encarregada de dissenyar a Lloret, la mascota de l'hotel. Les Art Suite també compten amb diferents estades i estan inspirades en personatges reconeguts del món de l'art.

Junior Suite Pilarín

/ Cedida / Guitart

GEM Wellness & Spa

El benestar físic i emocional sempre és important. Però quin millor moment per a centrar-se en això, que durant les vacances d'estiu. L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** ofereix el GEM Wellness & Spa, un espai pensat per a relaxar-se mentre els més petits gaudeixen de la zona aquàtica del resort.

GEM Wellness & Spa

/ Cedida / Guitart

Aquest spa ofereix tractaments amb productes 100% naturals de la marca de cosmètica Alqvimia, una piscina climatitzada, sauna, banyo turc i gimnàs.

Un parc aquàtic amb tres zones

La zona lúdica d'aigua d'aquest resort de la Costa Brava és, sense cap dubte, un dels seus punts destacats. L'Hotel Guitart Park Aqua Resort **** compta amb un parc aquàtic amb tres zones diferenciades que, a més, tenen grans murals pintats per Pilarín Bayés, sent una de les seves obres de majors dimensions.

Una de les piscines del resort 

/ Cedida / Guitart

La Selva Tropical, que compta amb el parc aquàtic, és l'hàbitat de Lloret i és l'espai ideal per als adolescents més intrèpids amb els seus tobogans i la resta d'atraccions. El Món Submarí, situat enfront del Kids Club i Júnior Club, és l'espai ideal per a les famílies amb bebès. I per als pares que prefereixin un espai aquàtic per a desconnectar, La Platja de Lloret és el seu lloc ideal amb dos bars i un restaurant pensat per a ells.

L'oferta gastronòmica del resort

La gastronomia és un altre dels punts forts de l'Hotel Guitart Park Aqua Resort **** amb una oferta pensada per a tots els públics. Aquest allotjament de Lloret té tres restaurants bufet, un d'ells, el Little Italy, amb temàtica italiana i un ‘xou cooking’ de pizzes. Per als amants de la cuina tradicional catalana i la brasa, el Petit Grill compta amb una oferta única a la carta.

La Terrassa Estrella és un dels bars del complex

/ Cedida / Guitart

A més, el resort compta amb sis bars en diferents espais del complex. El Daiquiri, per exemple, és un ‘snack bar’ per a refrescar-se al costat de la piscina. El Kids Corner és el bar exclusiu per als més petits i la Terrassa Estrella és un espai exterior pensat perquè els adults puguin desconnectar dels més petits.

Gaudir dels encants de la Costa Brava

L'Hotel Guitart Park Aqua Resort **** està situat en una de les zones més privilegiades de la Costa Brava. A Lloret de Mar, per exemple, es pot gaudir de platges úniques com Sa Boadella o la de Sa Caleta. Espais únics en els quals capbussar-se en aigües turqueses i prendre el sol en la sorra. 

Però, a més, i per als quals gaudeixen del ciclisme, la Costa Brava compta amb rutes úniques en les quals es pot gaudir de paisatges naturals increïbles. En aquest sentit, el resort compte en les seves instal·lacions amb una ‘Bike Station’ amb taller, zona de rentada i garatge perquè els amants d'aquest esport puguin gaudir-lo també durant les seves vacances.

El 'Bike Station' compta amb taller, zona de rentada i garatge

/ Cedida / Guitart

Si vols gaudir d'una experiència única per a tota la família aquest estiu, l'Hotel Guitart Aqua Park Resort **** és una de les millors opcions.