Llar

Així és l’aparell de Lidl que eixuga la roba a la tardor dins de casa

Es pot moure amb facilitat i col·locar a qualsevol habitació per no preocupar-nos per la humitat

Així és l’aparell de Lidl que eixuga la roba a la tardor dins de casa

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tardor és la pitjor època de l’any quant a la realització de la bugada es refereix. El fred i la pluja fan complicat poder estendre la roba a l’exterior i, si no disposes d’una assecadora, això suposa un problema a moltes llars. Per això, són moltes les persones que recorren a estendre la roba dins de casa.

Si ets d’aquests últims, et detallem una sèrie de trucs que t’ajudaran en aquesta tasca.

‑ Posa la rentadora més sovint, perquè així no se t’acumuli tanta roba per penjar. D’aquesta manera, disposaràs de més espai per poder eixugar-la.

- A l’estenedor deixa espai entre les peces perquè aquestes puguin eixugar-se més fàcilment.

- Recorre als penjadors per penjar les peces i així facilitaràs la seva posterior eixugada.

- Col·loca l’estenedor o els penjadors a prop dels radiadors  per aprofitar la calor que aquests desprenen.

- Obre la finestra de l’habitació en la qual vulguis eixugar la roba per evitar humitats.

Per combatre la humitat de la llar, evitar que s’espatllin les parets i, més importants, aturar els problemes de salut que comporta, la cadena de supermercats Lidl compta amb un producte que arrasa en vendes per la seva qualitat i preu. Es tracta d’un deshumidificador portàtil que podem col·locar a qualsevol habitació de la llar i lliurar-nos de la feliç humitat. «Deshumidificador amb filtre intercanviable, rentable i protecció antivessament. Funciona endollat a la xarxa», expliquen a la pàgina. El seu preu és de 88 euros i es pot adquirir per internet.

Notícies relacionades

Cada vegada més els usuaris d’aquesta cadena de supermercat acudeixen a una de les botigues de la cadena amb l’únic objectiu d’aconseguir un dels productes de menjar per emportar. S’hi ha sumat l’impuls que des d’aquestes botigues s’ha donat en els últims mesos a la fleca, una zona de consum ràpid i en la qual s’ofereixen tota mena de dolços però també diferents pans d’elaboració artesana que en molts casos han fet les delícies d’alguns clients.

Però si alguna cosa ha fet que Lidl sigui molt apreciat entre els seus clients això és, sens dubte, la seva política de promocions i descomptes. Fa diverses setmanes el supermercat d’origen alemany va batre tots els rècords regalant a cada client que gastava més de 20 euros part d’un supermercat de joguina. De fet una clienta que va aconseguir fer-lo sencer va posar una foto a les xarxes socials i va aconseguir l’aplaudiment de molts que es van alegrar que hagués aconseguit tal gesta.