Estàs pensant a viatjar a París aquest Nadal? T'expliquem com fer-ho amb tren per 39 euros

Amb l'aplicació SNCF Connect pots reservar els teus bitllets de tren amb ofertes molt especials

París és una destinació màgica al Navidad

París és una destinació màgica al Navidad / Shutterstock

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Has viatjat alguna vegada a París per Nadal? Perquè és un espectacle màgic que no et pots perdre. Els ‘Marchés de Noël' -Mercats nadalencs -, decoracions de somni als carrers i en els principals monuments de la ciutat, i un munt d'activitats per a gaudir d'aquesta època tan especial amb tota la família, la converteixen en una de les destinacions més increïbles per a una escapada nadalenca.

I no hi ha millor forma per a viatjar a París, que fer-ho amb tren. Una forma molt més còmoda amb la qual et plantaràs en el centre de la capital francesa, estalviant-te alguns dels maldecaps més típics de l'avió com el desplaçament fins a l'aeroport o la facturació de l'equipatge.

Però encara hi ha més… Aquest Nadal pots viatjar a París i a altres ciutats franceses amb tren a partir de 39 euros. Sí, ho has llegit bé. Estàs pensant a realitzar una escapada nadalenca? Continua llegint!

Què fer a París per Nadal?

La Ciutat de la Llum, París, és sens dubte una de les destinacions més meravelloses per a visitar en qualsevol època de l'any, però, especialment, per Nadal. Tots els racons de la ciutat s'omplen de decoració i llums. Espais com els Camps Elíseos, el barri de Montmartre o la plaça Vendôme es converteixen en llocs replets de màgia.

Però si es visita París per Nadal, no pot faltar una visita als seus mercats nadalencs. La ciutat compta amb cinc ‘Marchés Noël’: El de Camps Eliseus a Tulerías, El de la Defensa, el de Notre-Damme, el dels Camps de Mart o el de l'Estació de Saint-Lazare. Espais únics en els quals es poden trobar regals molt especials, decoracions nadalenques, productes artesans o degustar la gastronomia hivernal amb plats tradicionals maridats per un bon vi calent.

També és recomanable patinar sobre gel en les pistes situades en el mercat dels Camps Eliseus o en el dels Camps de Mart, a més de fer-se una passejada pel romàntic barri de Montmartre que comptarà amb llocs d'artesania i productes de la terra en els seus meravellosos carrers.

Però la guinda del pastís el posa el preu del viatge. Pots viatjar a París amb tren des de 39 euros fent la reserva a través de l'aplicació SNCF Connect. Una forma ràpida i senzilla per a preparar el teu viatge nadalenc amb tren a París.

Nadal a Perpignan, Montpeller, Narbona o Valence

Però de camí a París amb tren hi ha altres parades nadalenques en les quals val la pena detenir-se. En Perpignan, per exemple, es pot gaudir dels mercats nadalencs de Quai Vauban, amb les seves propostes gastronòmiques, o el d'Allés Maiol, aquest últim al costat de la riba del riu i amb gran quantitat d'objectes nadalencs i de decoració. Indispensable també és pujar a la sínia que s'instal·la en El Castillet o les exposicions nadalenques amb accent català de pessebres o cagatiós.

Vista nocturna de Perpignan al Navidad

/ Urko Castanos (Shutterstock)

A Montpelier val la pena visitar el mercat dels Hivernales, a l'esplanada Charles de Gaulle, o xalar de la il·luminació i la decoració en espais emblemàtics com la Plau de la Comédie o dels espectacles de llums situats en diferents punts de la ciutat.

Decoració nadalenca a Montpelier

/ Shutterstock

A Narbona es pot gaudir del ‘Marché Noël’ de Le Bacarès, la seva pista de gel o de la caseta de Papà Noel. Una escapada única per a fer en família. I una altra parada indispensable és el ‘Village de Noël’ de Valence amb els seus més de 40 xalets.

Totes aquestes propostes tenen connexió directa amb tren amb Barcelona i pots reservar els bitllets a través d'SNCF Connect. Així que no tens excusa per a organitzar una escapada a França aquest Nadal.

Compra els teus bitllets de tren a França amb SNCF Connect

La companyia ferroviària francesa SNCF compta amb quatre trajectes diaris de Barcelona a París disponibles a través de l'aplicació SNCF Connect, l'aplicació creada per a facilitar les reserves de trajectes. Una fórmula més senzilla per a planificar escapades a França, de manera fluida i sostenible. Pots consultar les condicions en aquest enllaç.