Així és el maxiscooter esportiu perfecte per als desplaçaments urbans i interurbans

El SYM Maxsym TL 508 és la nova aposta de la marca taiwanesa i ofereix la millor relació entre qualitat, prestacions i preu

Pots provar-lo en qualsevol dels concessionaris oficials de la marca a Espanya

El SYM Maxsym TL 508 és el maxiscooter esportiu ideal per a desplaçaments urbans i interurbans

El SYM Maxsym TL 508 és el maxiscooter esportiu ideal per a desplaçaments urbans i interurbans / Cedida / SYM

3
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Les dues rodes són la millor manera de desplaçar-se de manera ràpida en les grans ciutats. Cada vegada més persones aposten pels maxiscooters, un model perfecte que no sols permet desplaçar-se àgilment per la ciutat, també en els desplaçaments interurbans.

SYM, un dels tops 5 en el mercat dels escúters espanyol, va llançar el mes de juliol passat el Maxsym TL 508, un maxiscooter esportiu que ha substituït al seu predecessor, el Maxsym TL 465, com a vaixell almirall de la marca. Un model que, d'altra banda, també manté en un dels seus pilars: oferir la millor relació entre qualitat, prestacions i preu del mercat.

Vols conèixer més sobre el SYM Maxsym TL 508? Continua llegint!

* Pots provar el SYM Maxsym TL 508 de manera gratuïta en qualsevol dels concessionaris oficials de SYM.

Quines prestacions ofereix el SYM Maxsym TL 508?

El Maxsym TL 508 és una bona mostra de la maduresa de la marca taiwanesa pertanyent a Sangyang Motors en el segment de les maxiscooters. Aquest model combina a la perfecció la tecnologia, la funcionalitat, la seguretat i les prestacions, oferint un nivell de confort i una resposta esportiva en els desplaçaments dels seus usuaris.

Un motor més potent

El nou maxiscooter esportiu de SYM, adaptat a la norma Euro 5, millora considerablement les prestacions del seu motor respecte al Maxsym TL 465. Concretament, el Maxsym TL 508 guanya un 11,6% de potència més que el seu antecessor i un 17,4% de parell motor. Tot això es nota en la capacitat de resposta en situacions perilloses o en els avançaments, per exemple.

La Maxsym TL 508 munta un motor bicilíndrico de 508 cc amb culata de vuit vàlvules i doble arbre de lleves que desenvolupa una potència de 45,5 CV amb 49,9 Nm de parell màxim. La transmissió CVT d'última generació amb embragatge automàtic multidisc en humit i corretja de doble dentat “V-Belt” aconsegueixen una plana corba de parell i una resposta molt més suau.

Un disseny esportiu i amb focus en la seguretat

SYM ha tingut en compte la seguretat com un dels principals pilars d'aquest nou model. Les geometries del seu bastidor, curta distància entre eixos i llarg basculant d'alumini es fusionen també amb els seus sistemes d'assistència a la conducció. Un cas és el control de tracció TCS (traction control system) de sèrie, que evita lliscaments de la roda posterior en arrencar, en accelerar o en fer girs en ferms amb baixa adherència.

Per a la suspensió recorre a una forqueta invertida de 41 mm de doble tija al tren davanter i un sistema multi-link amb bieletas d'acer i amortidor amb dipòsit de gas separat, ajustable en precàrrega, en el darrere.

La SYM Maxsym TL 508 compta amb un disseny esportiu

/ Cedida / SYM

També és destacable el seu equip de frens, amb discos lobulats, doble pinça de quatre pistons davantera i sistema ABS de Continental, llandes d'aliatge i pneumàtics esportius Maxxis Supermaxx S3, desenvolupats en exclusiva per a aquest model.

La il·luminació és ‘full LED’ amb forma de flama en 3D en el seu pilot posterior, el parabrisa és ajustable en dues posicions, els retrovisors plegables, un doble escapament en forma de rusc d'abella amb un so únic i una capacitat d'emmagatzematge en el seient que permet guardar un casc integral o dos cascos oberts.

La tecnologia gana protagonisme

El Maxsym TL 508 incorpora al seu disseny les últimes novetats en tecnologia, convertint-lo en un model que porta amb si les últimes millores del mercat. Amb quin equipament compta el nou model de SYM?

  • Sistema d'arrencada Keyless, que permet arrencar el motor sense treure la clau de la butxaca.

  • Un port de càrrega ràpida USB QC 3.0.

  • Una pantalla TFT de 4,5 polzades a color amb un complet ordinador.

Quin preu té el Maxsym TL 508?

El nou maxiscooter de SYM és l'únic que, amb un preu de 9.999 euros, està per sota dels 10.000. A això, cal sumar una garantia de 5 anys o 75.000 km, l'assegurança a tercers durant el primer any de manera gratuïta, que per un suplement de 50 euros els majors de 21 anys amb dos anys de carnet poden convertir en tot risc; i un finançament personalitzat a totes les necessitats.

On provar el Maxsym TL 508

Estàs plantejant-te comprar una maxiscooter? SYM t'ofereix la possibilitat de provar el Maxsym TL 508 en qualsevol dels concessionaris oficials de la marca a Espanya.

El SYM Maxsym TL 508 té un preu inferior als 10.000 euros


/ Cedida / SYM