Tendència de tardor

Aquesta és la tallada de cabells que triomfarà després de les vacances d’estiu

Un canvi de ‘look’ com aquest permet sanejar les zones danyades del cabells i retocar les puntes obertes

Aquesta és la tallada de cabells que triomfarà després de les vacances d’estiu
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arribada de la tardor està cada vegada més a prop, i amb ella també poden arribar els primers canvis de ‘look’ després de les vacances d’estiu. Una tallada de cabells pot ser la millor solució per aconseguir sanejar els cabells mitjançant retocs a les puntes obertes i a les zones danyades dels cabells.

Un dels ‘looks’ que promet ser tendènciade la tardor del 2022 és el ‘shaggy’, un tall dels setanta de mitja cabellera que s’aconsegueix a partir de capes curtes i fines, que donen lloc a una forma i un volum natural i amb personalitat.

Una infinitat de variants

Notícies relacionades

Si una cosa permet el ‘shaggy’, a més de la possibilitat de portar-lo totalment despentinat, és la varietat de talls que poden resultar d’aquest mateix estil. Amb moviment, amb metxes, recollit... Aquest pentinat pot adaptar-se a qualsevol gust i necessitat.

Un exemple d’aquesta versatilitat pot observar-se comparant el tall depersonatges famosos com Billie Eilisho Taylor Swift. Així mateix, tot apunta que el ‘shaggy’ que més es portarà serà aquell amb moviment, sense allisats fets amb planxa. D’aquesta manera, aconseguir rínxols i ones en dues direccions serà possible de forma ràpida i senzilla.