A les xarxes socials

El somriure de Homelander amb què podràs fer mofa de qualsevol situació incòmoda

La ganyota del protagonista de la sèrie ‘The Boys’ ha fet el salt als mems per expressar cinisme i comèdia a parts iguals

  • Els mems de Julio Iglesias: humor boomer, vergonya mil·lennista

cultura/homelander.png

cultura/homelander.png / Prime Video (Zeta_intramedia)

1
Es llegeix en minuts

La sèrie ‘The Boys’ triomfa més enllà de les pantalles. En concret, el seu gran malvat, Homelander. I, per descomptat, el seu cínic somriure. Alhora còmic i mordaç. Ideal per respondre o fer mofa de qualsevol situació incòmoda que aparegui sense despentinar-se. Però burxant en l’ego de l’altre, tal com fa el superheroi corrupte, sanguinari i menyspreable de la sèrie de Prime Video.

El gif del somriure no ha passat desapercebut a les xarxes socials, que l’han convertit en carn de mem. En concret, per burlar-se de certes situacions surrealistes i evitables, com la de Netflix, que malgrat perdre subscritors continua augmentant les tarifes davant el descontentament dels usuaris. O el fiasco de l’escuderia de fórmula 1 Alpine, que es va quedar amb cara de pòquer al veure com Fernando Alonso fitxava per Aston Martin.

I també circulen per les xarxes ja altres versions del mem que utilitzen Cristiano Ronaldo com a Homelander en la mateixa seqüència.

Origen del mem

Tot va començar el passat 19 de juliol, quan Netflix va anunciar un augment de les tarifes a diversos països de Llatinoamèrica per als usuaris que comparteixen comptes amb altres persones. El servei de ‘streaming’ d’Amazon va aprofitar ràpidament l’ocasió per diferenciar-se de la competència.

Notícies relacionades

En el seu compte oficial a Hispanoamèrica va donar la benvinguda als clients descontents amb una imatge de Homelander (Patriota a Espanya i Vengador a la resta de països hispans) i dues etiquetes molt precises: #ChauNetflix i #HolaPrimeVideo. Després ja va venir el gif, que suma més de 85.000 reproduccions en un tuit, i les xarxes socials van fer la resta.

De fet, les expressions còmiques de Homelander han donat lloc a un compte propi, @homelanderbot, que recull les millors seqüències que protagonitza l’heroic malvat en les diferents temporades de la sèrie.