Menjar d'estiu
La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible
¿Quant temps puc deixar el pa al congelador?

Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.
Ingredients (quatre persones)
250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)
Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell
Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry
Tres llaunes de tonyina en llauna
Vuit bastonets de cranc
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Preparació
Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.
Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.
Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.
¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.
Temes:
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- La pluja torrencial provoca riuades en diversos municipis
- Història naval De Barcelona a Cuba en vaixell noucentista
- Míting a Castella-la Manxa Feijóo promet als empresaris del camp menys burocràcia i impostos
- Acte polític a Màlaga Pedro Sánchez expressa el seu «orgull» per les protestes propalestines a la Vuelta a Espanya
- Opinió Xarxes socials i salut mental juvenil: entre la visibilització i la banalització
- Futbol / La crònica El Barcelona enlluerna el València en una capsa de sabates
- La contracrònica Suplents que no ho són
- A BALAÍDOS Un penal en el temps afegit frustra la primera victòria del Girona
- Cop franc Que bé, que t’has quedat