Menjar d'estiu
La recepta d’amanida d’arròs definitiva: deliciosa i més fàcil impossible
¿Quant temps puc deixar el pa al congelador?

Una de les receptes més desitjables a l’estiu és l’amanida d’arròs, pel seu bon gust i també perquè ens permet descansar de l’encara més útil amanida de pasta. A continuació, et presentem una recepta ràpida i fàcil per cuinar amanida d’arròs a casa, pas a pas.
Ingredients (quatre persones)
250 grams d’arròs cuit (o arròs en gotets precuinats)
Un pot d’olives farcides d’anxova o pebrot vermell
Tres tomàquets d’amanida o una capseta de tomàquets cherry
Tres llaunes de tonyina en llauna
Vuit bastonets de cranc
Oli d’oliva verge extra
Vinagre
Sal
Preparació
Coem l’arròs i el reservem en un bol gran.
Tallem el tomàquet, les olives i els bastonets de cranc i ho afegim tot al bol juntament amb la tonyina, que haurem tret de la llauna prèviament.
Amanim al gust amb la sal, l’oli d’oliva i el vinagre.
¡Llest! Ja pots disfrutar de la teva amanida d’arròs estiuenca. Com a opció, també podem provar d’afegir-hi gambes pelades, blat de moro o ou dur, segons els gustos dels comensals.
Temes:
- Qui va ajudar ETA a matar Carrero
- Els micropisos i tuguris continuen aflorant a Barcelona
- Pensionistes Això és el que cobraràs de jubilació amb una nòmina de 1.500 euros al mes
- Front comú empresarial contra la nova normativa dels pisos turístics
- Una allau de demandes per presumptes pràctiques abusives asfixia Meta
- Conflicte armat Guerra Rússia-Ucraïna, en directe: últimes notícies del conflicte
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Investigació D’histèriques a hipersexuals: malalties femenines que mai ho van ser
- Rumb al sud 9 bons restaurants de Tarragona i província per disfrutar com un cèsar
- «¿Vols còpia?»: Per què el Banc d’Espanya recomana demanar el resguard quan pagues amb targeta