Novetats

H&M s’afegeix al ‘boom’ de ‘Stranger things’ i treu una col·lecció inspirada en la sèrie

La nova col·lecció arriba poc després de l’estrena de la quarta temporada i amb totes les expectatives a l’alça perquè els més fans puguin obtenir la seva roba ambientada en l’estil i la vida dels protagonistes de la sèrie

H&M s’afegeix al ‘boom’ de ‘Stranger things’ i treu una col·lecció inspirada en la sèrie

H&M

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del gran èxit de la sèrie de Netflix ‘Stranger things’, la botiga de roba H&M va decidir treure a la venda aquest dijous una col·lecció inspirada en la famosa sèrie que ha agafat les regnes i s’ha convertit en l’èxit més gran de parla anglesa que ofereix Netflix.

Així doncs, aquesta nova col·lecció arriba poc després de l’estrena de la quarta temporada i amb totes les expectatives a l’alça perquè els més fans puguin obtenir la seva roba ambientada en l’estil i la vida dels protagonistes de la sèrie. Des d’uns mitjons amb el nom de la ciutat on passen els esdeveniments a la sèrie.

Dessuadores, samarretes i accessoris

La nova col·lecció no només està enfocada als bàsics, ja que també ha posat a la disposició complements per poder donar un toc personalitzat a l’estil de cada un.

Així doncs, H&M ofereix diverses dessuadores i samarretes amb el logo de l’institut de la ciutat Hawkins, amb una mateixa gamma de colors verd, blanc i taronja similars. Sota el títol de la sèrie ‘Stranger things’ les peces de roba varien en diferents estampats i tonalitats, així que es pot escollir i cada una té la seva pròpia essència, amb un predomini per l’estil rugbi, d’institut i de ‘tie dye’.

També, a la col·lecció hi ha fins i tot un paquet de calçotets amb el mateix logo estampat de l’institut, així com diversos complements amb la mateixa temàtica: des de gorros i mitjons a penjolls i ‘tote bags’.

No és la primera vegada

Notícies relacionades

Ja el 2019 la firma va llançar una altra col·lecció inspirada en la mateixa sèrie per commemorar l’èxit de la tercera temporada, però aquesta vegada està inspirada sobretot en el volum 2 de la quarta temporada.

La col·lecció va sortir a la venda aquest dijous 21 de juliol. I, si no vols quedar-te sense la teva roba ambientada en la famosa sèrie de Netflix de què tots parlen, pots visitar aquest enllaç per visitar la seva pàgina web i conèixer més detalls de les seves peces.