Els blancs d’Emilio Moro, ideals per assaborir l’estiu

Bodegas Emilio Moro. Varietat godello.

La varietat godello, és excel·lent en qualitat i de perfil aromàtic i divers. Es tracta de l’equilibri ideal entre acidesa i tendresa, uns vins irresistibles, perfectes per refrescar un intens estiu.

Els blancs d’Emilio Moro, ideals per assaborir l’estiu
2
Es llegeix en minuts

L’estiu ja està aquí. El període de l’any ideal per fer plans i disfrutar amb família i amics. El bon temps incentiva les reunions amb amics i familiars, es proposen escapades, terrassetes, sopars farcits d’anècdotes que s’arrodoneixen amb el brindis perfecte. I és que qualsevol ocasió és bona per destapar un bon vi blanc i refrescar-se amb la millor companyia.

Bodegas Emilio Moro és una de les líders a escala mundial de la Ribera del Duero, amb més de 100 anys d’experiència, i gràcies a la recerca de l’excel·lència es van aventurar a produir vins blancs a El Bierzo, apostant per una zona vitivinícola en auge.

Varietat godello

Varietat godelloEl Bierzo és una zona situada a la zona occidental de Lleó que compta amb un microclima especial. Presenta factors determinants com són les terrasses i la inclinació, l’altitud variable que oscil·la entre els 450 i els 1.000 metres. Una característica que impulsa el perfil aromàtic i les particularitats del raïm godello.

La complexitat d’aquest perfil aromàtic va ser el que va inspirar la família Moro només provar-la i, juntament amb la seva llarga experiència al món del vi, els va marcar el camí per elaborar uns blancs amb el caràcter propi del celler. Van arribar a El Bierzo el 2016 amb la clara intenció de traslladar la seva passió pel vi a aquesta zona i amb la idea de descobrir l’increïble potencial d’aquest raïm.

L’enamorament sobtat que va sentir la família Emilio Moro per la varietat godello els va portar a elaborar tres vins blancs d’alta exigència: Polvorete, El Zarzal i La Revelía. La màxima expressió del caràcter varietal del raïm godello. Vins que representen de la millor manera la tradició de Bodegas Emilio Moro amb l’ànima d’El Bierzo. Tres companys perfectes per afrontar i refrescar un estiu que ha arribat abans del que s’esperava.

Polvorete

PolvoreteUn vi blanc fàcil de disfrutar i degustar, un vi alegre i jove que és perfecte per descobrir el raïm godello. D’un color groc verdós, net i brillant. En aquesta referència es reconeixen notes florals i cítriques pròpies de la varietat godello. Una acidesa que sens dubte hi està present, però d’una manera equilibrada, un vi perfecte per maridar moments amb amics.

El Zarzal

Notícies relacionades

El ZarzalSense renunciar a la frescor, El Zarzal és un vi de vocació varietal, la criança del qual es realitza sobre pòstis en fudres de roure francès. En aquest cas, el color és d’un to groc pallós, brillant i net. S’hi aprecien aromes de fruita blanca madura i fruita d’os. En destaca la frescor i acidesa equilibrada, que el converteixen en un vi que convida a continuar bevent. 

La Revelía

La RevelíaAquest vi és la màxima expressió del que Bodegas Emilio Moro entén com el caràcter varietal de la godello. Amb criança en barriques de roure francès, La Revelía presenta un color groc pallós intens, amb matisos de fruita madura i flors seques. En boca és voluminós amb longitud al paladar i amb una marcada acidesa. Els blancs de Bodegas Emilio Moro són perfectes per refrescar aquesta època estival en què, cada moment, pot ser únic si es marida així de bé.

BODEGAS EMILIO MORO

Temes:

Vi