Aquest és el producte retirat de Mercadona que ha indignat els consumidors

Aquest és el producte retirat de Mercadona que ha indignat els consumidors

M. A. Montesinos

1
Es llegeix en minuts

Els consumidors de Mercadona han tornat a indignar-se amb l’última mala passada de la cadena de supermercats. Es tracta de la retirada d’un producte que, vista la repercussió que la seva supressió ha tingut a les xarxes, tenia molts adeptes.

Notícies relacionades

La majoria dels usuaris s’han indignat tant que han decidit fins i tot canviar de súper de confiança. I n’hi ha que han reaccionat amb alleujament, perquè el que ha retirat la cadena de supermercats valenciana és, en realitat, el format familiar. És a dir, no és que hagi tret de les seves prestatgeries el producte per si mateix, sinó que ha deixat de vendre el seu format familiar, el de 480 grams.

Però continua venent el de 240 grams, segons està explicant la cadena a diversos usuaris que s’han queixat des de finals de desembre de la retirada de l’hummus, la crema o puré feta a base de cigrons, oli de gira-sol, pasta de sèsam, suc de llimona i conservants diversos. «Sentim indicar-te que ja no tenim el format gran, al seu lloc disposes de l’hummus de 240 g al mateix preu/kg que el format familiar», han anat repetint a través del seu compte de Twitter als clients que els han anat preguntant per aquesta retirada.