Trànsit a Catalunya

Els accidents compliquen la tornada a Barcelona: l’AP-7 i la C-32, les autopistes més afectades

El nombre de morts en accidents de trànsit cau a Catalunya

La DGT eximirà de l’ús de triangles per avaria o accident en autopistes i autovies des d’aquest dissabte

Els accidents compliquen la tornada a Barcelona: l’AP-7 i la C-32, les autopistes més afectades

Trànsit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos accidents a la C-32 han complicat el retorn a Barcelona aquest diumenge a la tarda, amb retencions de gairebé 20 quilòmetres a la via. El primer, a Cabrils (Maresme) ha deixat 3 ferits menys greus i les retencions sumen 9 quilòmetres, des de Mataró. El segon, a Canet de Mar (Maresme) també ha deixat 7 ferits en estat lleu i les retencions s’acumulen des de Calella, sumant 8,5 quilòmetres de congestió.

No ha sigut l’únic accident que ha complicat la circulació. A la C-60 al seu pas per Argentona en direcció Granollers s’ha hagut de tallar la carretera del tot. A les 20 hores ja hi ha 6 quilòmetres de cotxes aturats i les autoritats estan desviant el trànsit perquè els cotxes no s’acumulin a la via abans que es reobri del tot.

Notícies relacionades

L’AP-7, l’autopista de referència per tornar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, també s’ha vist complicada amb un trànsit de 19 quilòmetres de cues entre la Roca del Vallès i Sant Celoni. També és una autopista que serveix com alternativa per al tram accidentat de la C-32 i la C-60 (que passa per la Roca del Vallès).

Una altra carretera que ha tingut retencions de 10 quilòmetres ha sigut la C-16, entre Cercs i Bagà en direcció Manresa. I a l’A-2 també s’ha hagut de tallar un carril a Esparreguera (direcció Barcelona) per un altre sinistre. Així mateix, a les 20 hores la C-35 ha acumulat 8 quilòmetres entre Manresa i Castellbell i el Vilar.

Temes:

Trànsit