Successos

Detenen un conductor ebri al Bages que anava contra direcció, sense ITV ni assegurança

Vídeo | Detingut un conductor per saltar-se peatges, conducció temerària i avançar il·legalment durant tres mesos

L’Executiu declara el taxi com a servei d’interès públic i habilita les comunitats autònomes per limitar els VTC

Detenen un conductor ebri al Bages que anava contra direcció, sense ITV ni assegurança

Mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge a la matinada a Rajadell (Barcelona) un home de 35 anys que conduïa borratxocontra direcció i quan els agents li van cridar l’alto va ensenyar un document d’identitat fals; després d’això van comprovar que el vehicle no tenia ni l’ITV ni assegurança.

Tal com ha explicat aquest matí la policia en un comunicat de premsa, un testimoni els va informar que un cotxe circulava en sentit contrari a la C-25 a l’altura de Rajadell i que, com a mínim, tres turismes més es van haver d’apartar per no xocar amb l’infractor.

Els Mossos s’hi van desplaçar i van poder cridar l’alto al vehicle, amb què viatjava un únic ocupant en sentit Girona. Una vegada aturat van decidir fer-li una prova d’alcoholèmia, a la qual cosa es va negar, i va ensenyar un document d’identitat fals.

Notícies relacionades

Els agents també van comprovar que circulava amb un vehicle amb un motor sense permís en vigor a Espanya, que no tenia ITV ni disposava d’assegurança. Per tot això el van detenir acusat de tres delictes contra la seguretat viària i un altre de falsedat documental.

Diumenge mateix va passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.