Trànsit a Catalunya

Un accident a l’AP-7 deixa 7,5 quilòmetres de retencions

La circulació a les rondes de Barcelona també s’ha complicat aquest dijous a la tarda

Un accident a l’AP-7 deixa 7,5 quilòmetres de retencions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tarda complicada a les carreteres de Catalunya. El trànsit s’ha vist afectat a mitja tarda per un accident a l’AP-7 que ha causat retencions de fins a 7,5 quilòmetres en sentit Girona entre el Papiol i Cerdanyola del Vallès.

Per aquest sinistre s’ha hagut de tallar un carril i, d’altra banda, la carretera B-30 ha presentat dos quilòmetres de lentitud en els dos sentits.

Trànsit a les rondes

Notícies relacionades

D’altra banda, la circulació a les rondes de Barcelona també s’ha vist afectada a la tarda amb diversos trams afectades. La Ronda Litoral (B-10) ha presentat 9 quilòmetres de retencions lleus, cinc en sentit Trinitat i quatre en sentit Llobregat. Així mateix, la Ronda de Dalt (B-20) ha acumulat també 9,5 quilòmetres de retencions, 5,5 en sentit Trinitat i 4 en sentit Castelldefels.

Com a conseqüència de les retencions a la ronda, un altre tram afectat ha sigut la C-32, amb 3,5 quilòmetres de congestió entre Cornellà de Llobregat i Esplugues de Cornellà en sentit Castelldefels i de dos quilòmetres fins a l’Hospitalet de Llobregat.