Veïns de Carmarles

Moren tres adolescents al Perelló (Tarragona) al caure per un barranc el cotxe en què viatjaven

El conductor del vehicle, de 19 anys, ha sigut traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron en estat crític

  • DIRECTE | Últimes notícies sobre l’operació tornada a Catalunya l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Moren tres adolescents al Perelló (Tarragona) al caure per un barranc el cotxe en què viatjaven

EL PERIÓDICO

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tres menors d’edat de Camarles (Baix Ebre) han mort aquest diumenge en un accident de trànsit al quilòmetre 1 de la TV-3022 al Perelló, mentre que una quarta persona ha resultat ferida crítica, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Les víctimes mortals tenien 13, 15 i 16 anys, i el conductor, que està ingressat a la Vall d’Hebron, 19. Els fets van tenir lloc a les 16.00.

Per causes que s’estan investigant, el cotxe que circulava en sentit nord, cap a Rasquera (Ribera d’Ebre), ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i s’ha incendiat. Pel que sembla, els tres menors eren jugadors del CF Camarles, localitat tarragonina on vivien, i es dirigien al municipi de Pinell de Brai a veure un partit de futbol entre l’equip d’aquest municipi i el CF Camarles B, de la Quarta Catalana, que es va suspendre en el descans, segons informa el mitjà esportiu GolCat a la seva pàgina de Twitter.

Els menors han mort poc abans de les quatre de la tarda quan es dirigien al municipi de Pinell de Brai i el seu vehicle ha caigut per un barranc i

El conductor del vehicle, major d’edat, és qui ha resultat ferit molt greu i ha sigut traslladat al Hospital Vall d’Hebron. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís pocs minuts després de les quatre de la tarda.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha lamentat el tràgic accident de circulació d’aquest diumenge al Perelló (Tarragona) en el qual han mort tres menors i un jove està en estat crític, i ha dit que «no hi ha consol possible davant la tragèdia de tres adolescents morts i un jove greument ferit».

En el seu compte de Twitter, Aragonès ha expressat «el profund condol, en nom del Govern i del país, a les famílies i amics. Estem a disposició del poble de Camarles en aquests moments tan durs».

Elena: «Impacte brutal per a les famílies»

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha traslladat fins a Camarles per seguir les tasques i donar suport moral i ajuda assistencial als familiars i veïns dels tres menors morts en l’accident que, segons ha explicat, «anaven a veure un partit 'de futbol». La localitat està commocionada.

Elena ha remarcat l’«impacte brutal per al municipi, per a tots els veïns i veïnes i, per descomptat, per a les famílies» que ha ocasionat aquest sinistre a la localitat del Baix Ebre, i ha volgut elogiar la tasca de tots els cossos de seguretat i emergència en les tasques d’assistència i investigació.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’alcalde de Camarles, Ramon Brull, ha destacat el «cop duríssim» que ha suposat aquest accident mortal «en un municipi de 3.400 habitants on tots estem emparentats».

«Hem traslladat a les famílies que estem al seu costat per al que faci falta», ha explicat un Brull visiblement afectat: «Eren veïns i els coneixia des de la infància».