Trànsit a Catalunya

Tarda complicada a les rondes de Barcelona amb més de 30 quilòmetres de retencions

Cap a les set de la tarda s’han registrat 20 quilòmetres a la Ronda Litoral i 13 a la Ronda de Dalt

Tarda complicada a les rondes de Barcelona amb més de 30 quilòmetres de retencions
1
Es llegeix en minuts

Tarda complicada per a les rondes de Barcelona. Un accident a la Ronda de Dalt (B-20) ha perjudicat aquest dimecres a la tarda la via en sentit Llobregat. Cap a les set de la tarda han quedat en 3,5 quilòmetres a la via, però la circulació s’ha complicat en direcció nus de la Trinitat, que ha acumulat 9,50 quilòmetres de retencions.

Però no ha sigut la via més congestionada aquesta tarda, sinó que la Ronda Litoral (B-10) l’ha superat amb fins a 15 quilòmetres de circulació intensa en direcció nus de la Trinitat (Besòs) i 5 quilòmetres més en sentit Llobregat.

Notícies relacionades

Així doncs, segons informa el Servei Català de Trànsit, cap a les set de la tarda s’han registrat uns 33 quilòmetres en acumulat a les rondes de Barcelona. Els trams més complicats són els de la Barceloneta, rambla Prim, i sobretot, en direcció nus de la Trinitat (Besòs).

Trànsit a Catalunya

També s’ha complicat el trànsit a l’altura de Barberà del Vallès de l’AP-7 (13 quilòmetres –7 en sentit Girona i 6 en sentit Tarragona–), la C-33 entre Montcada i Reixac (5 quilòmetres), la C-58 en sentit nus de la Trinitat (4 quilòmetres), la B-30 a Barberà del Vallès (3 quilòmetres), entre d’altres.