Imprudència viral

Vídeo | Un conductor temerari competeix amb un tren d’alta velocitat i es posa a 300 quilòmetres per hora

L’automobilista ha sortit impune de la seva ‘competició’, imprudent, però Twitter ha dictat sentència

zentauroepp14035727 el prat de llobregat 16 09 2010 ave entrando en el prat foto180219185637

zentauroepp14035727 el prat de llobregat 16 09 2010 ave entrando en el prat foto180219185637 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Un tren d’alta velocitat circula a 300 quilòmetres per hora. Fins aquí, tot normal. Però un conductor temerari decideix fer de les seves i, a més, grava el seu comportament imprudent al volant. Decideix competir contra la locomotora en una carretera paral·lela a les vies. Amb la mà esquerra subjecta el volant i amb la dreta grava el tren i el davantal del vehicle. Es posa a 275 quilòmetres per hora. Continua accelerant: 280, 297, 298 i... 299. El vídeo de 19 segons acaba aquí.

No ha transcendit quan ni on es va gravar el vídeo, si bé en les imatges s’aprecia que és un tren de la companyia francesa inOui. Aquesta empresa opera sobretot a França, però també uneix el país gal amb diferents capitals d’Europa. De fet, ofereix viatges entre Barcelona i París, Narbona, Nimes, Montpeller i Perpinyà.

Imprudència amb un milió de reproduccions

El vídeo el va publicar dimecres a Twitter @SocialDrive_es, la xarxa social dels conductors a temps real que sol compartir coses curioses que passen a les carreteres. Tanmateix, no és la primera vegada que publica un vídeo de pura insensatesa. A l’agost ja va mostrar la temerària moda d’asseure’s al patinet elèctric sobre una bombona de butà.

Notícies relacionades

Aquest cop, el conductor del cotxe ha sortit impune de la seva actitud temerària, però Twitter ha dictat sentència. «¿Què té de dolent? Crec que fa el correcte. Ja s’encarregarà la selecció natural de fer la seva feina», comenta amb ironia un usuari. «Al mòdul d’ingressos de la presó més pròxima l’hauria de ficar un jutge», opina un altre.

«El que passa a l’asfalt es queda a l’asfalt», defensa un internauta, que ràpidament ha sigut replicat per un altre: «Tens raó, estavellar-se i quedar-se a l’asfalt és la solució a l’estupidesa que teniu». En només 48 hores, el vídeo suma més d’1,2 milions de reproduccions i, tot i que sembli mentida, gairebé 20.000 m’agrades.