Trànsit

Llargues cues en l’operació tornada del cap de setmana

L’AP-7 és la via que registra el nombre més gran d’incidències i retencions

Llargues cues en l’operació tornada del cap de setmana

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tornada a l’àrea metropolitana en els darrers moments del primer cap de setmana de setembre tornen a portar les ja habituals retencions i incidències de trànsit a les vies catalanes.

Com sol ser habitual des de la liberalització dels peatges de titularitat del Govern d’Espanya, l’autopista AP-7 és la via que concentra el nombre d’incidències més gran.

Un accident en aquesta autopista entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia en direcció nord ha provocant cues de fins a 12 quilòmetres. Un altre accident a l’altura de Sant Celoni està causant retencions de dos quilòmetres en direcció sud.

Per la seva banda, es notifica circulació amb retencions de fins a vuit quilòmetres a l’altura de la Roca del Vallès i tres quilòmetres més de cues i circulació intensa a Montornès del Vallès, sempre en direcció sud (cap a Barcelona).

Però també en les vies alternatives per descarregar el trànsit de l’AP-7 i les que desemboquen a la principal artèria pel que fa a la circulació de vehicles, s’estan notificant complicacions en el flux normal viari.

Notícies relacionades

A la C-32 a l’altura d’Alella i direcció sud hi ha set quilòmetres de circulació amb retencions. A la C-31 a l’altura de Llagostera se sumen quatre quilòmetres més de cues i a l’N-II a Blanes, 3 quilòmetres més, de tots aquells vehicles que procedeixen de la Costa Brava.

Els accessos a Barcelona comencen a notar aquest tornada dels vehicles a la ciutat i ja s’estan generant les primeres retencions al Nus de la Trinitat i al Nus del Llobregat.