A Barcelona

Mor un motorista menor d’edat a Sant Hipòlit de Voltregà

És el segon accident mortal amb un jove implicat en poques hores

Un cotxe de Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) durant un accident de trànsit en una imatge

Un cotxe de Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) durant un accident de trànsit en una imatge / Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Un motorista menor d’edat ha mort aquest dimarts a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona, Barcelona) al perdre el control de la moto i xocar contra un cotxe que estava aparcat. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha explicat en un comunicat aquest dimecres que els equips d’emergències van rebre l’avís del sinistre a les 23.38 hores.

Notícies relacionades

Per aquest accident es va activar una patrulla dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i el seu equip de suport psicològic. Es tracta del segon motorista menor d’edat que ha mort amb poques hores de diferència en un accident de trànsit a Catalunya.

El primer feia motocròs i va xocar contra un tot terreny a la C-66 a l’altura de Forallac (Baix Empordà, Girona) al sortir projectat del recinte en què practicava i caure a la carretera, on va xocar contra el vehicle que circulava en aquest punt en aquell moment.