Tràgic accident

Un veí de Barcelona mor atropellat pel seu vehicle quan revisava una avaria

Un veí de Barcelona mor atropellat pel seu vehicle quan revisava una avaria

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un conductor va morir dissabte a la nit al ser arrossegat pel seu propi vehicle, del qual va baixar per revisar la causa d’una avaria. Va ser llavors quan el vehicle es va desfrenar i va atropellar l’home, segons ha informat aquest diumenge el Servei Català de Trànsit.

El succés va tenir lloc passades les 23.30 hores al camí de Sant Miquel de Vallbona de les Monges (Lleida) quan, per causes que ara s’investiguen, un tot terreny en el qual viatjaven quatre persones va patir una avaria mecànica. El conductor va baixar llavors del cotxe per revisar el vehicle quan el tot terreny es va desfrenar, va avançar per un talús i va bolcar. En aquest trajecte curt, el vehicle va atropellar l’home, que va quedar atrapat pel cotxe i que, finalment, va morir.

La víctima és un veí de Barcelona de 53 anys. Els altres tres ocupants del vehicle van resultar il·lesos.

Notícies relacionades

Al lloc de l’accident es van desplaçar dues patrulles dels Mossos, dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dos dels Bombers de la Generalitat.

Amb la d’ahir a la nit són 84 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes, segons dades de Trànsit.