Transport públic

El metro i tramvia de Barcelona oferiran servei ‘non stop’ durant la revetlla de Sant Joan

metro-barcelona

metro-barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els diferents mitjans de transport coordinats per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) oferiran un servei especial per a la revetlla de Sant Joan. Així doncs, el pròxim 23 de juny, les xarxes de Metro i Tram de Barcelona funcionaran de forma ininterrompuda.

Metros i tramvies

Tal com ha anunciat ATM a través d’un comunicat, les línies de Metro i Tram de Barcelona funcionaran durant la revetlla de Sant Joan. Això permetrà als usuaris del transport públic moure’s al llarg de tota la nit.

Algunes línies com la L4 del Metro, que connecta les estacions de La Pau i Trinitat Nova, comptaran amb una freqüència de pas de fins a vuit minuts. Al seu torn, Tram funcionarà des de les 5.00 hores del dia 23 de juny fins a la mitjanit de l’endemà; és a dir, presentarà un servei ininterromput durant 43 hores.

Reforç de trens

Per la seva banda, Rodaliesha anunciat que incorporarà cinc trens especials per reforçar amb 10.500 places addicionals les línies on preveu un augment de la demanda, que són les que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf, la Costa Barcelona, el Maresme i la Costa Brava.

Els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en transport públic, especialment a zones de plajta i al centre de la ciutat. Així mateix, també es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Ferrocarrils i busos

Notícies relacionades

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) prestarà el seu servei habitual dels dies feiners en vigília de dia festiu, fins a les 2.00 hores, i reprendrà la seva activitat habitual a les 5.00 hores.

Quant al Nitbus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que dona servei a 18 municipis de la metròpolis, aquest oferirà el seu servei habitual. No obstant, s’afegiran reforços puntuals en línies concretes, i tant els autobusos nocturns de la Generalitat com els busos urbans mantindran la totalitat d’oferta.