Autopista al límit

L’incendi d’un camió talla l’AP-7 a Sant Celoni

La circulació ha quedat interrompuda completament i ha provocat cues de més de tres quilòmetres

L’incendi d’un camió talla l’AP-7 a Sant Celoni

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ autopista AP-7 ha estat tallada a l’altura de Sant Celoni (el Vallès Oriental, Barcelona) a causa d’un incendi cap a les 10 del matí d’aquest dilluns a les rodes d’un camió que circulava en direcció Girona, cosa que ha generat 3,5 quilòmetres de cues, un nou dia de problemes en aquesta via ràpida. Una hora més tard, s’han reobert dos dels tres carrils, però les retencions s’han mantingut durant unes quantes hores.

Al voltant de la una del migdia s’ha normalitzat la circulació, però es mantenia el trànsit lent a l’altura del lloc de l’accident.

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat han explicat que han activat quatre dotacions i que, segons les primeres informacions, no hi ha ferits.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha explicat també en un tuit que està tallada la via i recomana utilitzar la sortida 11 per desviar-se cap a la carretera C-35. Aquesta setmana està previst que s’anunciïn mesures per minimitzar els col·lapses en aquesta autopista, que registra dues retencions al dia.