Nova incidència a Renfe

Retards de més d’una hora als trens entre Sants i l’Hospitalet per una avaria

Una fallada elèctrica a la catenària obliga a circular per via única entre la principal estació de trens de Barcelona i Cornellà i afecta els combois de les línies R1, R3 i R4

Les línies R2 sud i el servei Regional també pateixen demores de més de mitja hora després de la caiguda d’un arbre sobre el cablejat elèctric

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les línies R1, R3 i R4 de Renfe han presentat retards de més d’una hora aquest dilluns després que a dos quarts de sis s’hagi registrat una avaria a la catenària entre Sants i l’Hospitalet. La fallada elèctrica ha obligat a circular per via única entre la principal estació de trens de Barcelona i Cornellà.

Notícies relacionades

A causa d’aquesta avaria en el sistema d’electrificació, un tren ha quedat aturat quan feia el trajecte i els viatgers han hagut de traslladar-se a un altre comboi. Els tècnics d’Adif s’han desplaçat al punt de la incidència per reparar-la.

Un arbre caigut a la catenària

D’altra banda, els trens de l’R2 sud i del servei Regional han circulat per via única entre Cunit (Baix Penedès) i Vilanova (Garraf), després que un arbre hagi caigut sobre el cablejat elèctric. La incidència ha provocat retards de 30 minuts de mitjana, segons informa Renfe.