PETICIÓ DE TOTS ELS CAMPIONS

Les estrelles de MotoGP se sumen a la campanya #UsaLaMoto

Els germans Márquez, Nieto i Espargaró, Pedrosa, Rins Crivillé i Aspar, entre molts, defensen la utilització de la moto «com el vehicle ideal»

usalamoto / periodico

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

La moto és la gran aposta en la nova etapa que viu la mobilitat. Els germans Marc i Àlex Márquez; Álex Rins; Joan Mir; Tito Rabat; Pol Espargaró; Jorge Prado, campioníssim de motocròs; Dani Pedrosa; Alex Crivillé; Jorge Martínez Aspar; Carlos Checa; Pablo,Gelete i Fonsi Nieto; Jorge Martín i Ana Carrasco, entre d’altres, ho tenen clar i aposten per la moto com el vehicle ideal en aquests moments, recolzant la campanya de #UsaLaMoto, d’ANESDOR, el conglomerat que concentra tots els fabricants, inquiets per l’enorme crisi de venda i utilització de vehicles que s’acosta a ciutats com Barcelona, on es limitarà no només l’ús, sinó també l’aparcament.

Les grans figures del motociclisme espanyol comparteixen els seus millors consells per tornar a pujar a les nostres motos i presenten, en aquest vídeo, les principals raons per les quals aquest vehicle s’adapta perfectament a les necessitats de la nova normalitat en què vivim.

El vehicle ideal per desplaçar-se

Circular amb moto et permet mantenir la distància de seguretat, contribueix a la descongestió del trànsit, redueix els temps de desplaçament, cobreix un rang de distància ampli... Aquests són només alguns dels beneficis de l’ús de la moto que ens recorda aquesta iniciativa, capaç d’aglutinar alguns dels millors pilots i figures del món de les dues rodes del nostre país.

A finals del maig passat, l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de Dues Rodes (ANESDOR) va demanar a l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb Roma, les dues ciutats europees amb més motocicletes del Vell Continent, buscar solucions als problemes d’aparcament i circulació de les motos a la ciutat, i ha insistit que es consideri aquesta manera de transport com un «actiu per a la mobilitat».

Queixes davant d’Ada Colau

Notícies relacionades

En un comunicat fet públic per tots els fabricants i empreses del sector, el secretari general d’Anesdor, José Maria Riaño, ha dit que en la reunió de la Comissió Permanent del Pacte per la Mobilitat celebrada aquest dimarts van sol·licitar «respostes realistes» a la mobilitat.

«Anar caminant o amb bicicleta no cobreix totes les necessitats individuals de desplaçament. La moto és un vehicle eficient i sostenible i l’Ajuntament hauria de comptar-hi com un actiu per a la mobilitat», ha reivindicat Riaño al Govern local dirigit per Ada Colau.