al baix camp

Moren tres persones en accident múltiple a la C-12 a l'altura d'Aldover

Amb aquestes són 139 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest any

El conductor d'un camió ha mort atropellat aquesta passada matinada a l'autopista AP-7 després que hagués baixat del vehicle per revisar els pneumàtics

accidente mortal en la c-12 en el termino de aldover en el baix ebre / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei català de Trànsit ha informat aquest dimecres d’un accident múltiple a la C-12  a l’altura de la localitat d’Alcover, al Baix Camp (Tarragona), en el qual han perdut la vida tres persones. 

El sinistre mortal ha tingut lloc en el punt quilomètric 24 de la carretera cap a les 18.28 i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís poc després. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes i un camió han col·lidit. Els tres ocupants del vehicle han mort, una altra persona es troba en estat greu i dues més en estat menys greu. 

Al conèixer-se la incidència, s’han activat i desplaçat fins al lloc cinc patrulles dels Mossos, cinc dotacions de Bombers i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La circulació s’ha tallat en els dos sentits durant les tasques de rescat.

Amb aquestes tres morts, són ja 139 la persones que han perdut la vida aquest anys en carreteres catalanes. 

Segon accident mortal del dia

Notícies relacionades

Aquest mateix dimecres de matinada un altre conductor ha perdut la vida també a Tarragona. El conductor d’un camió ha sigut atropellat a l’autopista AP-7, en el terme municipal de Tarragona, després que hagués baixat del vehicle per revisar els pneumàtics.

El succés ha tingut lloc cap a les 3.30 hores en el punt quilomètric 247,3 de l’autopista quan, per causes que encara s’estan investigant, el conductor ha baixat del vehicle per revisar els pneumàtics, moment en què ha sigut atropellat mortalment per un altre camió.