Anar al contingut

FERIDA UNA EMBARASSADA

Un conductor kamikaze envesteix quatre vehicles al centre de València

L'individu va intentar atropellar un policia quan li van cridar l'alto

Agencias

Un conductor kamikaze envesteix quatre vehicles al centre de València

POLIC A NACIONAL

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 33 anys que ha circulat amb el seu cotxe a gran velocitat, en sentit contrari i saltant-se semàfors per diversos carrers de la capital fins que ha xocat amb altres vehicles, uns dels quals anava ocupat per una dona embarassada que ha sigut traslladada urgentment a l’hospital. En la seva fugida, a més, l’individu ha intentat atropellar un policia.

Segons informa la policia en un comunicat, el detingut és un home de nacionalitat espanyola i ha sigut acusat com a autor dels delictes de danys, contra la seguretat viària i atemptat a agent de l’autoritat.

Cap a les nou del vespre, una patrulla que circulava pel districte Marítim va observar un cotxe sortint del carrer de Moraira per sobre de la vorera, en direcció contrària i a gran velocitat, per incorporar-se a l’avinguda i fer frenar diversos vehicles per no ser envestits, moment en el qual els policies el van comminar perquè aturés el vehicle, però el conductor va fer cas omís i va fugir saltant-se tots els semàfors al seu pas.

A la rotonda de l’avinguda de les Moreres, el sospitós va aturar el cotxe però en el moment que els agents van baixar del vehicle policial, va emprendre la fugida accelerant davant un dels policies, que es va haver d’apartar per no ser atropellat.

Finalment, el kamikaze va envestir quatre vehicles que es trobaven detinguts en un semàfor al final del carrer d’Eduardo Primo Yúfera, i va ser interceptat en aquell moment pels agents.

Un dels vehicles envestits el conduïa una dona embarassada de sis mesos, que va ser immediatament traslladada a un hospital.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial, després de ser atès en un centre mèdic.