05 juny 2020

Anar al contingut

TRÀNSIT DENS

Un home enfilat a un cartell obliga a tallar la Ronda de Dalt als dos sentits

La intervenció dels Bombers de Barcelona ha aconseguit restablir el trànsit

El Periódico

Un home enfilat a un cartell obliga a tallar la Ronda de Dalt als dos sentits

Com a preludi de les congestions que s’auguren aquest cap de setmana per les obres que es realitzaran tant a la Ronda de Dalt com a la de Litoral, s’ha sumat a mig matí d’aquest dijous un tall de trànsit en els dos sentits per la presència d’un home enfilat a un cartell a la Ronda de Dalt en sentit Llobregat, en concret, a 400 metres de la sortida 6 de Vallcarca, cap a la carretera de l’Arrabassada, carrer de Balmes i plaça de Lesseps.

La Guàrdia Urbana ha informat dels fets través del seu compte de Twitter i també ha publicat posteriorment que la Ronda de Dalt ha quedat totalment oberta.

L’home ha paralitzat el trànsit i, durant unes quantes hores, la circulació s’ha intensificat, cosa que ha provocat importants retencions en els dos sentits i, fins i tot, a la Ronda Litoral.

A mitja tarda, i tot i que la circulació s’havia restablert gràcies a la intervenció dels Bombers de Barcelona, hi continuava havent trànsit molt dens, sobretot cap al Nus de la Trinitat, on a les sis de la tarda encara es registrava circulació amb retencions de fins a cinc quilòmetres.

Temes: Ronda de Dalt